Aktia Visa Gold Credit/Debit - En reskamrat som är guld värd

Aktia Visa Gold Credit/Debit är ett mångsidigt och internationellt betalkort som ger dig värdefulla förmåner. Du får en reseförsäkring när du betalar resekostnaderna i sin helhet med kortet.

Kreditgränsen ger vid behov möjlighet att göra stora anskaffningar eller att betala räkningen i rater när du behöver flexibilitet i betalningarna. Du får upp till 45 dagar räntefri betalningstid för dina kortköp och två betalningsfria månader. Läs mera om kortets kreditegenskap.
 

Reseförsäkring

När du har ett Aktia Visa Gold Credit/Debit-kort har du en omfattande reseförsäkring som ger skydd i händelse av olycksfall eller sjukdom på resan. I kortet ingår en reseförsäkring för fritid förutsatt att du har betalat resekostnaderna i sin helhet med kortet. Reseförsäkringen beviljas av Chubb European Group ltd, filial i Finland. Bekanta dig noggrant med villkoren.
 

Köpförsäkring

Kortet ger dig också en köpförsäkring som gäller 180 dagar från köpet och omfattar föremål värda 50–1 000 euro som gått sönder eller blivit stulna om du har betalat föremålet med kortets kreditegenskap. Läs mera om köpförsäkringen.
 

Köpskydd

Om du inte har fått de produkter du beställt eller om ditt inköp på webben har debiterats dubbelt kan du få pengarna tillbaka via köpskyddet.
 

Kontantuttag

Du kan ta ut kontanter i automater såväl i hemlandet som utomlands. Du har också möjlighet att ta ut kontanter i K-matbutiker och R-kiosker. Läs mera om kontantuttag.
 

Prislista

Ansök om kortet

  • Aktia Visa Gold Credit/Debit-kort kan beviljas en person som fyllt 18 år, som skött sina penningärenden oklanderligt och som inte har registrerade betalningsanmärkningar.
  • Du kan ansöka om Visa-kort om du studerar vid universitet, yrkeshögskola eller annan högskola och har minst 90 studiepoäng. Kreditgränsen för studerande är 1 000 euro. Lämna in ett intyg över dina studiepoäng på närmaste Aktiakontor eller skicka det per e-post till kort(at)aktia.fi.
  • Till ditt Visa Credit/Debit-kort kan du få parallellkort för två 16 år fyllda personer.