Visa Platinum

Aktia Visa Platinum är för dig som är en aktiv resenär och uppskattar kvalitet och hög servicenivå.

Conciergeservice

Conciergeservicen är som en privat hovmästare, som beställer resor och hotell, skickar blommor och köper konsertbiljetter för dig. Services står avgiftsfritt till ditt förfogande både i Finland och utomlands. Conciergeservice tfn +358 9 4245 0135 (vard. kl. 8-21, lö kl. 9-17).

Priority Pass

Du får tillgång till alla de 600 Priority Pass-flygplatslounger som finns runt om i världen. Njut av servicen i loungen – mat, dryck och bekvämligheter – oavsett biljettkategori. Du får tre avgiftsfria besök per år. För ytterligare besök och gäster debiteras högst 24 euro.

Reseförsäkring

Till kortet hör en reseförsäkring som förutom dig själv gäller make och dina under 20-åriga barn som är med på resan. Du behöver inte göra inköp med kortet för att försäkringen ska vara i kraft. Försäkringen beviljas av Folksam Skadeförsäkring Ab, för vilket Aktia Bank fungerar som ombud.

Köpförsäkring

Produkter köpta med kreditegenskapen försäkras automatiskt. Försäkringen ersätter utan självrisk t.ex. stulna eller borttappade produkter. Läs mer om köpförsäkringen.

Köpskydd

Om du inte har fått de produkter du beställt eller om ditt inköp på webben har debiterats dubbelt kan du få pengarna tillbaka via köpskyddet.

Kreditegenskap

Läs mera om kortets kreditegenskap.

 

Aktia Visa Platinum-kortet beviljas då din årsinkomst är högre än 60 000 euro brutto. Månadsavgiften för kortet 20 euro och för parallellkortet 10 euro. Kortet förutsätter en kundrelation i Aktia.

Visa-kortvillkor
Specialvillkor för Aktia Visa-kort med bild
Aktia Bank Abp:s kortvillkor fr.o.m. 1.2.2018
Specialvillkor för Aktia kort med bild fr.o.m. 1.2.2018
Egendomsförsäkringens villkor
Reseförsäkringens villkor
Reseförsäkringsintyg (på engelska)
Reseförsäkringssammandrag
Reseförsäkringens allmänna avtalsvillkor
Allmänna villkor för Priority Pass-kortet

Har en skada skett på resan? Anmäl skada.