Aktia World Elite™ MasterCard® –kreditkort

Kreditkortet Aktia World Elite är ett perfekt kort för dig som uppskattar kvalitet i tjänster och bekymmerslöst resande.

Aktia World Elite-kreditkortet har ett Priority Pass-kort, som ger dig tillgång till de lugna Priority Pass-loungerna på flygfälten (3 gratisbesök per år). Därtill innehåller kreditkortet en reseförsäkring som ersätter eventuella skador under resan samt Conciergeservice som fungerar nästan som en personlig assistent. Produkter köpta med kortet får en köpförsäkring.

Du får upp till 45 dagar räntefri betalningstid för dina kortköp och två betalningsfria månader. Kortet kostar 20 euro/mån. och avgiften debiteras ditt kreditkort månatligen.
 

Aktia World Elite-kortet ger högklassig service

Conciergeservice
Med Conciergeservice sparar du mycket tid. Personalen på Conciergeservice kan hjälpa t.ex. med att boka resor, skicka blommor till din vän eller köpa konsertbiljetter. Conciergeservice tfn +358 9 4245 0135 (vard. kl. 8-21, lö kl. 9-17).

Priority Pass
Med Priority Pass-kortet kommer du in i den lugna loungen på flygfältet där du kan vänta på att ditt flyg ska avgå. I loungerna erbjuds i regel lätt mat och dryck samt andra bekvämligheter.

Reseförsäkring
Aktia Mastercard World Elite-kortet har en reseförsäkring som gäller på alla resor, även om du inte har betalat den aktuella resan med kortet. Reseförsäkringen innehåller också en resgodsförsäkring och en reseansvarsförsäkring.

Försäkringen beviljas av Folksam Skadeförsäkring Ab, för vilket Aktia Bank fungerar som ombud.

Köpförsäkring
Produkter köpta med kreditkortet får automatiskt en köpförsäkring. Försäkringen ersätter stulna och borttappade föremål samt föremål som gått sönder. Köpförsäkringen gäller 180 dagar från köptidpunkten och ersätter föremål värda upp till 1 000 euro. Du kan utnyttja köpförsäkringen tre gånger om året.

MasterCard Priceless Cities-program
MasterCard Priceless Cities är ett program som erbjuder bl.a. hotellövernattningar, restaurangbesök och kulturprogram till specialpris i städer runtom i världen. Registrera dig avgiftsfritt på www.priceless.com (webbsidan är på engelska), vartefter du kan lösa in erbjudanden före din resa.

Aktia Wallet
I Aktia Wallet appen kan du behändigt följa med transaktionerna med betalkort och hantera kortinställningarna. Du ser tillgängligt saldo på korten och bekräftade transaktioner i realtid. Du kan tillfälligt spärra ett kort som kommit bort och öppna spärren igen om du hittar kortet. Du kan begränsa användningen av kortet både på ett geografiskt område och på nätet. Appen är avgiftsfri. Läs mera.

Kreditegenskap

Läs mera om kortets kreditegenskap.
 

Ansök om kort

Du kan ansöka om Aktia World Elite-kreditkort om du;

  • är myndig
  • har en stadigvarande adress i Finland
  • en finsk personbeteckning.

För att vi kan bevilja dig kortet ska du ha en årsinkomst på minst 60 000 euro och ha skött dina penningaffärer oklanderligt.

Ansök om kortet (Du flyttas nu till www.aktiawallet.fi)

 

Kortvillkor
Villkor för egendomsförsäkring

Reseförsäkringsvillkor
Reseförsäkringsintyg
Priority Pass-kortets allmänna villkor

Har en skada skett på resan? Anmäl skada.