Våra förmåner för EVU-supportrar

 
 
Som en långvarig partner med EVU får juniorernas familjer nu ett skräddarsytt bolåneerbjudande *. Dessutom donerar vi 100 € för varje bolån som flyttas till Aktia till det juniorlag vars medlem flyttar sitt lån. Be om en låneoffert nu och uppdatera ditt bolån så att det motsvarar sina nuvarande behov. Blev du intresserad? Lämna dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig snarast.

 

Bekänn färg var du än rör dig!

Som Aktias kund har du möjlighet att skaffa ett Mastercard-kort med samma färger som laget du stöder. Kortet kan användas som betalningsmedel överallt i världen.

Du får mera information från din kontaktperson.

 

 

Blev du intresserad?

Lämna kontaktbegäran (vänligen fyll i alla fält). Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Lämna kontaktbegäran

 

* Som säkerhet för bolån krävs en bostad som är godkänd av banken. Säkerheten här antingen aktiebrev för bostadsaktie eller pantbrev fastställda för fastighet. Siffrorna i exemplet är indikativa, och den slutliga räntan för lånet bestäms enligt kreditens uttagsdag. För ett bindande lånelöfte av banken krävs kreditbeslutsförfarande.

Ändring av de antagna värdena kan ge ett annat slutresultat bl.a. för totalbeloppet som återbetalas, betalningsrater och effektiv ränta. Exemplet är inte en låneoffert som är bindande för banken. Banken använder sökandenas personliga kreditupplysningar när en offert ges för kredit och/eller kort med kredit. Kreditupplysningarna inhämtas från Suomen Asiakastieto Oy.