Christel van Assendelft-Nyberg

Fastighetsmäklare, AFM

Jag har jobbat länge med försäljning och det är min stora passion. Det viktigaste i ett kundförhållande är det ömsesidiga förtroendet. Att arbeta med fastighetsförmedling har intresserat mig ända sedan jag sålde min egen första bostad och jag har förverkligat min dröm om att ge mig in i fastighetsförmedlingsbranschen.

Jag satsar på kundservice. Varje kund är viktig för mig och jag gör mitt yttersta för att kunderna ska vara nöjda. För mig är det viktigt att kunderna hålls à jour i alla skeden av försäljningen. Jag är känd som en effektiv och sakkunnig expert inom fastighetsbranschen. Jag är noggrann, öppen och ärlig.

Jag hjälper dig i ett av de viktigaste besluten i ditt liv. När du anlitar en sakkunnig mäklare för försäljningen av din bostad får du hjälp i alla lägen. Jag betjänar på finska, svenska och engelska i hela huvudstadsregionen.

Ta kontakt så planerar vi försäljningen av din bostad tillsammans och förverkligar din dröm!

Vi har flera årtionden av erfarenhet från bostadsförsäljning. Christel var en mycket bra mäklare med ett fräscht och effektivt grepp.

Christel får vår röst.

Ett särskilt tack för verkligt skickligt försäljningsarbete. Fint jobbat! Jag ska visst rekommendera dig till alla som ska sälja sin bostad.