Jatta Toivola

Fastighetsmäklare, AFM

Under mina dryga tjugo år inom fastighetsförmedlingen har jag fått massor av lokalkännedom av Helsingfors östra delar och jag är bekant med såväl havsstränder som höghuskvarter. Jag är verksam i östra Nyland och främst i Sibbo, där jag har bott länge. Jobbet som mäklare än framför allt ett specialistjobb. Jag vill hjälpa mina kunder i alla situationer.

Jag förmedlar objekt mellan himmel och jord – jag har alltid både högklackat och gummistövlar i bilen. Inte ens de mest utmanande försäljningsprojekten skrämmer mig! Jag känner till skärgården och havet, bryggorna och vindriktningarna. Visning av t.ex. skärgårdsobjekt kräver sakkunskap.

Det bästa med mitt jobb är mina fantastiska kunder. I många fall har fått sköta bostadsfrågor i flera generationer. Kundernas förtroende är det allra viktigaste för mig och jag siktar alltid på att mitt jobb ska resultera i att kundens planer går i uppfyllelse på bästa möjliga sätt! Mina kunder har berättat att de uppskattar speciellt min energi och mitt engagemang i försäljningsarbetet.

Jatta var en mycket bra mäklare, alltid tillgänglig per telefon, vänlig och sakkunnig.

Jatta var snabb och effektiv, lyssnar på önskemål.

Allt fungerade som det skulle. Sakkunnig och vänlig service. Inget att klaga på.