Kirsikka Lehtonen

Fastighetsmäklare, AFM, Kiat

1.

Serviceinriktad, mångårig erfarenhet.

2.

Rätt attityd.

3.

Jag lyssnar på kundens önskemål och uppfyller dem på bästa möjliga sätt.


Jag har alltid jobbat med människor inom servicebranschen. Det är en njutning att se att jag har hittat bästa möjliga lösning för min kund. Mitt motto är att alla ska vara nöjda med affären, både köparna och säljarna.

Jag letar efter nya hem åt mina kunder och säljer deras gamla hem. Det gör jag av hela mitt hjärta. Jag har arbetat med fastighetsförmedling inom hela Birkland i mer än tio år, och känner framför allt mycket väl till min hemstad Tammerfors.

Teamarbete är en styrka, och hela vårt förmedlingsteam medverkar till att vi uppnår goda resultat. Välkommen som kund hos oss!

Fritiden tillbringar jag med familjen och med min dotters hästhobby. Jag njuter av att pyssla med djur och av att röra mig i naturen. Där vilar också sinnet.

Kirsikka är en fantastisk mäklare. Hon är toppen. Hon gjorde det hon lovade och gav inga onödiga löften utan var ärlig. Vi kunde lita på Kirsikkas ord. Hon höll bra kontakt också under stillsammare tider på marknaden. Som kund fick man en känsla av att hon verkligen bryr sig. Jag kunde alltid fråga om det var något jag undrade över. Hon rekommenderades av en vän till mig, och jag kan också varmt rekommendera henne för andra. Om jag själv skulle vilja sälja eller köpa en bostad vet jag vem jag skulle välja.

Johanna M.