Sonja Rajanen

försäljningsrepresentant

Jag förmedlar bostäder i Helsingfors och Kyrkslätt där jag under min praktik fick viktig erfarenhet även av att förmedla fastigheter. Jag är ung och ivrig och njuter verkligen av mitt arbete. Jag har mycket idéer och energi och min ekonomiska utbildning ger goda förutsättningar för att göra mitt jobb på ett professionellt sätt.

Jag gav mig in i fastighetsförmedlingsbranschen eftersom jag tycker om kundbetjäning och vill arbeta med människor. Det gläder mig när jag ser att kunden stiger in genom dörren, blir förtjust i objektet och hittar ett passligt hem till sig själv. Det är fint att leva sig in i andras glädje.

Bostadsköp är alltid ett stort och viktigt ögonblick och jag vill göra det unikt. Jag beaktar både säljarens och köparens behov och strävar till ett slutresultat som behagar båda parter. Jag minns speciellt väl första gången jag sålde en bostad varefter kunden tackade både mig och Aktia hjärtlig på de sociala medierna. Det var fint att få så positiv feedback redan i början av min karriär.

Ring 050 467 9972

Helsingfors, Kyrkslätt

sonja.rajanen@aktialkv.fi