Sälja bostad

Aktia Fastighetsförmedlings mäklare är proffs på bostads- och fastighetsförmedling och som medlem av Kiinteistönvälitysalan keskusliitto (KVKL) följer vi god förmedlingssed.

När du funderar på att sälja din bostad kontakta oss. Vi ger en individuell förmedlingsoffert på varje försäljningsobjekt. Be om en offert på förmedlingen av din bostad eller fritidsbostad genom att lämna en kontaktbegäran.
 

Så här säljer vi din bostad

  • Vi gör upp försäljningsplanen tillsammans och går igenom situationen på bostadsmarknaden, prisnivån i området, objektets styrkor och svagheter och hur försäljningsprocessen framskrider. Vi kommer också överens med dig om bostaden ska visas på allmänna visningar, privatvisningar eller både och. Vi håller regelbundet kontakt med dig under försäljningsprocessens gång. Samtidigt listar vi sådant som eventuellt ska göras före försäljningen. I allmänhet det dessa bostandens kondition och skick, och åtgärderna inverkar för sin del på försäljningstiden och priset som man kan få för bostaden.
  • Vi använder högklassiga foton och vid behov virtuella visningar vid försäljningen.
  • Vi marknadsför alla våra objekt både på Oikotie och Etuovi och dessutom på vår egen webbplats. Vi annonserar också i tidningar och i Aktiakontorens fönster.
  • Vi håller regelbunden kontakt med dig. Aktiv och snabb informationsförmedlingen mellan dig och mäklaren är viktigt för att försäljningen ska löpa bra.

Anteckna ett uppdrag med oss och du får en egen namngiven mäklare under hela försäljningsprocessen. 

Lämna kontaktbegäran
 

Läs också

Så här väljer du en bra mäklare
Så här görs värderingen av bostadens pris


Bästa kund

Aktia Fastighetsförmedling förnyas

Vi har öppnat en ny beta.aktialkv.fi-webbplats.

Var bland dom första och bekanta dig med sidan: