Mika Malmivuori

Fastighetsmäklare, AFM, LVV, KED

Ett bostadsköp är bland de största affärerna i en människas liv. Livsituationen kan ändras, och ibland kan försäljningen av en bostad vara förknippad med stora känslor. När du vill ha en någon som bryr sig och är sakkunnig för att hjälpa dig igenom de stora förändringarna lönar det sig att läsa presentationen till slut.

Jag har fått försäljningserfarenhet på B-to-B-sidan, där jag lärde mig ett försäljningsinriktat grepp i arbetet och det som är väsentligt i försäljningsarbete. Jag vet med säkerhet att det är ytterst viktigt att själv påverka och att lyssna. Man kommer inte i mål enbart genom att ge en broschyr och tro att bostaden säljer sig själv. Aktivt säljarbete är något helt annat.

Försäljning av bostaden är samarbete mellan säljaren och mäklaren. Jag är alltså "hantlangaren" som ställer sin expertis och sakkunskap till ditt förfogande för att få bästa möjliga pris för din bostad i det rådande marknadsläget. Jag har varit i branschen sedan 2006. Förutom mina yrkesexamina (AFM, KED) har jag gått olika kurser, såsom kort kurs i försäljning, effektivt säljarbete, riskkonstruktioner, gamla trähus, byggteknik och konditionsgranskning av småhus. De medverkar alla till effektivare och tryggare bostadsaffärer.

När du vill ha en öppen, positiv person med bra sinne för humor vänd dig till mig i förtroende.

PS. Det är ofta jag som säljer de hem som andra inte har hittat någon köpare för.

Ring 040 089 8676

Helsingfors Munkshöjden

mika.malmivuori@aktialkv.fi