Gå vidare till innehållet Gå vidare till chatten
Aktia webinar: Sköt ärenden smidigt och säkert – så använder du våra digitala tjänster och minimerar riskerna

Aktia webinar: Sköt ärenden smidigt och säkert – så använder du våra digitala tjänster och minimerar riskerna

Den 14 mars 2023 Webinarium och evenemang

Tid: tisdagen 18.4 kl. 17-18

Banktjänsterna har alltmer förflyttat sig till den digitala världen, och det är viktigt att användningen av tjänsterna är smidig och trygg. Vårt mål på Aktia är att säkerställa att våra kunder har den kompetens som krävs för att säkert kunna använda digitala tjänster.

Välkommen med och lyssna på våra sakkunniga berätta om trygga digitala tjänster på Aktias webinarium 18.4 kl. 17.00. I webinariet berättar vi om hur du använder Aktia Mobilbanken och Aktia ID-appen i dina egna bankärenden,  diskuterar säkra betalningssätt och ger de viktigaste tipsen gällande informationssäkerhet och hur du sköter dina bankärenden tryggt på nätet. Hanna Hohteri-Sippel, som ansvarar för personkundernas produkter och tjänster på Aktia, och Aktias informationssäkerhetsspecialist Joakim Kiuru bekantar dig i ämnet.

 

Anmäl dig via länken nedan. Då du anmäler dig är det möjligt att ställa förhandsfrågor. Du kan även ställa din fråga anonymt under själva tillställningen. Vi skickar inspelningen av webinariet till alla anmälda, så det lönar sig att anmäla sig även om du inte kan närvara just under denna tidpunkt.

Webinariet ordnas på svenska.

Anmäl dig