Wrapp – förmåner för Aktia kortkunder

Wrapp är en avgiftsfri applikation som du kopplar dina Aktia betalkort till. När du har anslutit ett eller flera kort till Wrapp-appen får du personliga erbjudanden baserat på hur du handlar. I Wrapp-appen hittar du olika erbjudanden (t.ex. återbäringar eller s.k. cashbacks), samlar stämplar till stämpelkort och mycket mer.

Du behöver bara öppna Wrapp-appen och se ett erbjudande för att aktivera det. Erbjudandet är därefter automatiskt kopplat till ditt kort. För att utnyttja erbjudandet krävs inget annat än att du betalar med kortet som du kopplat till appen. Om det är fråga om en återbäring, returneras summan direkt på kontot som är kopplat till ditt kort. Även stämplar på stämpelkort registreras automatiskt.

Wrapp-tjänsten erbjuds i Finland av Wrapp Operations Finland Oy.

Ladda ner Wrapp

Ladda den avgiftsfria Wrapp-appen nu för att utnyttja erbjudanden!

Exempel på förmåner

Wrapp-banner-landingpage

Återbäring (cashback)

Återbäring, en s.k. cashback är en transaktionsbunden återbäring av en viss summa pengar som registreras när du betalar i affärer, caféer osv med ett kort som är kopplat till appen. För varje köp som överskrider ett visst belopp betalas automatiskt en återbäring in på betalkortet. Cashbacken syns i allmänhet på kortet inom 3–4 vardagar. Erbjudandet försvinner från appen när du har utnyttjat det.

Wrapp-banner-offer

Stämpelkort

När ett café, en snabbmatsrestaurang eller en restaurang har ett aktivt stämpelkorts-erbjudande i Wrapp registreras en stämpel automatiskt i appen för varje transaktion över ett visst belopp. Erbjudandet visar hur många stämplar du måste samla in på ett och samma ställe, och när du har fått den sista stämpeln får du en belöning. Återbäringsbeloppet varierar och kan användas när du handlar på samma ställe nästa gång. Du kan bara ha ett stämpelkort per ställe och giltighetstiden kan variera mellan ställen.

Kundtjänst

Wrapp-tjänsten erbjuds i Finland av Wrapp Operations Finland Oy. Eftersom det är fråga om en tredje parts lösning sköts kundtjänsten i första hand av Wrapp (inte Aktia). Wrapp kundtjänst hjälper dig med eventuella frågor och problem via e-post (svenska, finska eller engelska) på support@wrapp.com.

Läs mera på www.wrapp.com.

Ofta frågat