Flerbanksprogram

Har ditt företag konton i flera banker? Med Baswares flerbanksprogram kan du samla alla bankärenden i ett och samma system. Programmet är mycket flexibelt och stöder alla typer av bankprogram och tjänster. Du hanterar enkelt företagets dagliga betalningstrafik såsom inhemsk och utländsk betalningsförmedling och fakturabehandling.

Baswares flerbanksprogram är framförallt avsett för större företag som har konton i flera banker, men passar alla typer av företag. Programmet finns tillgängligt på finska, svenska och engelska.


Ett program – många tjänster

Med flerbanksprogrammet kan du administrera tre olika bankers konton samtidigt och utföra alla typer av bankärenden. Programmet har ett detaljerat stöd för behandling av kontoutdrag, betalningar och dataöverföring. Det hanterar även fakturabehandling, arkivering och betalningsförmedling i utlandet.

Hantera flera företag

Flerbanksprogrammet har även en flerföretagsegenskap. Det betyder att du kan hantera flera olika företag, till exempel mor- och dotterbolag, i samma program. Tack vare en flexibel definition av användarrättigheter kan du också bestämma vilka personer som ska kunna administrera vad. 

Villkor för nätbanken för företag (gäller från och med 1.10.2014)