Hitta din drömbostad

Bostadsköpet är en av de största och mest spännande affärerna i ditt liv. Som proffs inom fastighetsförmedling vill vi gärna vara med om att säkerställa att köpet av det nya hemmet löper smidigt. Bekanta dig med objekten till salu och ta kontakt med oss när du har hittat en lämplig bostad.

Sök objekt

Ska du sälja din bostad?

Ta kontakt med oss redan när du planerar bostadsbyte och låt våra erfarna mäklare sköta försäljningen av din nuvarande bostad, så kan du själv koncentrera dig på andra viktiga saker i livet. Be om en kostnadsfri värdering av din bostad; du får samtidigt en individuell förmedlingsoffert.

Be om en kostnadsfri värdering

Bolån från Aktia

Att köpa en bostad är för många en av de största investeringarna i livet. Det första steget mot en ny bostad är bolåneansökan. Aktia ser till att du får ett sådant bolån som är lämpligt för dig. Tillsammans diskuterar vi din framtid och behov för att sedan erbjuda dig en passlig bolånehelhet.

Aktia Fastighetsförmedling

Ni gav oss beröm, vi tackar.

Vi frågade våra kunder hur sannolikt de skulle rekommendera Aktia Fastighetsförmedling för vänner och kolleger på en skala från 0-10. Merparten gav vitsordet 9-10 och tackade framför allt för ett smidigt och pålitligt samarbete.

Med ett proffs är det lätt att byta bostad. 4/5 kunder, som sålt sin bostad via oss rekommenderar oss till sina bekanta.

 • Vi har väldigt nöjda kunder. 4/5 eller fler rekommenderar oss för sina bekanta. 
   
 • Vi är proffs inom vår bransch. Hela 87 % av våra mäklare har AFM-behörighet. 
   
 • Hem är vår passion. Flera av våra mäklare har arbetat över tjugo år inom branschen. 
   
 • Vi känner till bostadsmarknaden. Vi utvecklar vår kunnighet hela tiden. 
   
 • Vi är ett tvåspråkigt företag. Vi betjänar dig på finska och svenska. 
   
 • Vi är ett finländskt företag. Vi finns längs med kustområdet från Lovisa till Jakobstad.