Gå vidare till innehållet Gå vidare till chatten
Som en del av andra aktörer inom finanssektorn, drabbades även Aktias tjänster idag av en störning till följd av en överbelastningsattack.

På grund av detta kan det förekomma störningar i nät- och mobilbanken, identifieringen och på vår hemsida. Våra kunders information och tillgångar har inte äventyrats på grund av detta. Vi beklagar besväret som orsakas av störningen.

Finnair Visa Credit-kortet från Aktia

Finnair Visa Credit-kortet från Aktia

Bedrägeri- och nätfiskeförsöken har ökat avsevärt. Bekanta dig med våra tips om hur du sköter dina ärenden tryggt och de senaste nyheterna kring ämnet aktia.fi/turvallisuus.

 Information om Ukrainakrigets inverkan Läs mer 

Uppdatera dina kunduppgifter

Enligt finsk lag ska alla banker identifiera och känna sina kunder. Banken ska utöver personuppgifterna ha tillräcklig information om kundens verksamhet, ekonomiska ställning, ärenden och tjänsternas användningsändamål. Vi ställer dessa frågor till alla våra kunder både i början av kundrelationen och senare under kundrelationen. Vi skickar ut påminnelser om att uppdatera sina uppgifter via olika kanaler, så som till exempel nätbanken eller textmeddelanden.

Uppdatera dina uppgifter
Personkunder
Minderårig kund (vårdnadshavare)
Företagskunder - Läs instruktionerna och fyll i uppgifterna

Kom ihåg att frågorna ställs för din egen säkerhet.

Uppdatera dina kunduppgifter