Aktias kort

Ur vårt mångsidiga kortsortiment hittar du lösningen till alla betalningar, till vardagen och semester både i Finland och utomlands. Välj det kort som passar dig!

Debit-kort

Debit-kort är ett betalkort som jämställs med kontanter som betalningsmedel. Med Aktias Debit-kort kan du betala inköp och ta ut pengar i bankautomater. Mastercard Debit-korten kan du använda också utomlands. Betalningarna du gjort med ett Debit-kort debiteras från ditt konto inom några dagar.

Läs mera om Aktia Debit -kort

Kreditkort

Betalningar som du gjort med kreditkort faktureras en gång i månaden i efterskott.

 

Jämför Aktias betalkort

Nu är det ännu tryggare att betala köp på nätet

Kravet på stark identifiering i samband med nätköp kommer från det andra betaltjänstdirektivet PSD2 och det tas i bruk för alla kortbetalningar i början på år 2021. Syftet med stark identifiering är att öka säkerheten vid betalningar, förbättra konsumentskyddet och minska missbruket i anknytning till betalningar.

Aktias nya betalkort

Aktias nya betalkort har en vertikal design. Kortet har alla egenskaper som behövs för trygga betalningar och du ser dina kortuppgifter på kortets baksida. Som vanligt matar du in kortet genom att föra in chippet i betalterminalen. Nya kortet skickas automatiskt till dig när giltighetstiden på ditt gamla kort går ut.

 

Aktia Platinum Credit/Debit – exklusivt och bevämt

Läs mera Ansök om kort

Aktia Credit/Debit – en reskamrat som är guld värd

Läs mera Ansök om kort

Aktia Credit – i Finland och utomlands

Läs mera Ansök om kort

Aktia Debit – för extra koll på den ungas ekonomi

Läs mera Ansök om kort

Aktia Digital Credit - ett virtuellt kreditkort

Läs mera Ansök om kort