Siirry sisältöön Siirry chattiin
Monipuoliset maksuvälineet arkeen ja lomalle

Pankki- ja luottokortit

Monipuoliset maksuvälineet arkeen ja lomalle

Monipuolisesta korttivalikoimastamme voit valita yksinkertaisen debit-kortin, päivittäiseen talouteesi joustoa tuovan luottokortin, nämä molemmat yhdistävän yhdistelmäkortin tai uudenlaisen täysin digitaalisen luottokorttimme. Vertaile kortteja ja valitse itsellesi sopivin.

Debit-kortilla sekä maksat että nostat käteistä joustavasti, ja rahat veloitetaan suoraan tililtäsi. Luotollisiin kortteihin sisältyvällä luotto-ominaisuudella tekemäsi ostokset laskutetaan yhdellä laskulla kerran kuussa. Halutessaasi voit myös jaksottaa maksuja pidemmälle ajalle.

Kortteihin sisältyy myös hyödyllisiä lisäominaisuuksia, kuten matkavakuutus, hätäkäteispalvelu ja lounge-käyntejä lentokentällä.

Kaikki Aktian kortit ovat liitettävissä Apple Pay-, Google Pay-, Garmin Pay-  (poislukien Finnair Visa) ja Fitbit Pay -palveluihin, joten voit maksaa ostoksesi puhelimellasi tai älykellollasi, vaikka itse kortti ei olisi mukanasi.

Korttivalikoimamme

Aktia Platinum Credit Debit

Pankki- ja luottokortti

Aktia Platinum Credit/Debit

Aktia Platinum Credit/Debit on kortti sinulle, joka olet aktiivinen matkustaja ja arvostat korkeaa laatua ja parasta palvelutasoa.

Aktia Business Debit

Pankki- ja luottokortti

Aktia Credit/Debit

Aktia Credit/Debit on monipuolinen ja kansainvälinen maksukortti, joka tarjoaa sinulle merkittäviä etuja. Saat matkavakuutuksen kun maksat matkasi kulut kokonaisuudessaan kortilla.

Aktia Business Debit

Luottokortti

Aktia Credit

Aktia Credit -luottokortilla maksat ja nostat rahaa, helposti ja turvallisesti kaikkialla maailmassa. Saat matkavakuutuksen kun maksat matkasi kulut kokonaisuudessaan kortilla.

Aktia Business Debit

Pankkikortti

Aktia Debit

Kun sinulla on Aktia Debit, tiedät aina kuinka paljon rahaa sinulla on käytettävissäsi ja nostat rahaa turvallisesti sekä Suomessa että ulkomailla. Kaikki kortilla tehdyt ostot ja nostot veloitetaan suoraan pankkitililtäsi.

Finnair Visa Credit -luottokortti

Luottokortti

Finnair Visa Credit

Finnair Visa Credit -kortti on aktiivisen matkailijan ykkösvalinta. Finnair Plus -ohjelman jäsenenä kerrytät kanta-asiakasvaluuttaa Avioksia, kun maksat ostoksesi Finnair Visa Credit -kortilla.

Aktia Business Debit

Pankkikortti

Aktia Business Debit

Aktia Business Debit tarjoaa yrityksesi tiliin liitetyn maksuvälineen, joka toimii Suomessa, ulkomailla sekä verkossa. Maksat korttiostokset suoraan yrityksesi tililtä missä oletkin.

Aktia Business Debit

Virtuaalinen luottokortti

Aktia Digital Credit

Kortti on poistunut valikoimastamme 31.5.2024.