Aktian kortit

Monipuolisista korttituotteistamme löydät ratkaisun kaikkeen maksamiseen, arkipäivään ja lomalle, kotimaassa ja ulkomailla. Valitse itsellesi sopiva kortti!

Debit -kortti

Debit -kortti on maksukortti ja käteiseen verrattava maksuväline. Aktian Debit -korteilla voit maksaa ostoksia ja nostaa rahaa pankkiautomaatista. Mastercard Debit-kortteja voit käyttää myös ulkomailla. Debit -kortin maksut peritään kortin omistajan tililtä muutaman päivän viiveellä.

Lue lisää Aktia Debit -kortista

Luottokortti

Luottokortti on maksukortti, jolla tehdyt ostokset laskutetaan jälkikäteen kerran kuussa.

 

Vertaile Aktian maksukortteja

Verkossa ostaminen on entistä turvallisempaa 

Vaatimus vahvasta tunnistamisesta verkko-ostoksien yhteydessä tulee toisesta maksupalveludirektiivistä PSD2, joka otetaan käyttöön alkuvuodesta 2021. Vahvan tunnistautumisen tarkoitus on lisätä maksamisen turvallisuutta, parantaa kuluttajan suojaa sekä vähentää maksamiseen liittyviä väärinkäytöksiä.

Lue lisää toisesta maksupalveludirektiivistä

Aktian uudet maksukortit

Aktian uusien maksukorttien design on pystysuoran mallinen. Kortissa on kaikki turvalliseen maksamiseen tarvittavat ominaisuudet ja löydät tarvittavat korttitiedot kortin kääntöpuolelta. Kortti syötetään maksupäätteisiin siru edellä kuten ennenkin. Uusi kortti lähetetään sinulle automaattisesti, kun edellisen korttisi voimassaoloaika päättyy.

 

Aktia Platinum Credit/Debit

Lue lisää Hae korttia

Aktia Credit/Debit – kullanarvoinen matkakumppani

Lue lisää Hae korttia

Aktia Credit – Suomessa ja ulkomailla

Lue lisää Hae korttia

Aktia Debit – nuoren talous ajan tasalla

Lue lisää Hae korttia

Aktia Digital Credit – virtuaalinen kortti

Lue lisää Hae korttia