Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktia Henkilöturva antaa taloudellista turvaa sinulle ja läheisillesi

Aktia Henkilöturva

Aktia Henkilöturva antaa taloudellista turvaa sinulle ja läheisillesi

Elämä on täynnä yllätyksiä, sekä hyvässä että pahassa. Kun turvallinen arki joutuu koetukselle, henkilöturvamme auttavat sinua huolehtimaan itsestäsi ja rakkaistasi.

Aktia Henkilöturva on vakuutuskokonaisuus, joka räätälöidään elämäntilanteesi mukaan auttamaan sinua ja läheisiäsi pärjäämään taloudellisesti, jos kohdallenne osuu kuolemantapaus, vakava sairaus tai esimerkiksi onnettomuus. On tärkeää turvata arki ja talous niin, että sinä ja läheisesi voitte jatkaa asumista nykyisessä kodissanne, eikä teidän tarvitse luopua teille tärkeistä asioista, jos jotain ikävää tapahtuu ja yhdet tulot jäävät pois.

Millaisen vakuutussuojan tarvitsen?

Henkilöturvakokonaisuus räätälöidään elämäntilanteesi mukaan.

Lapsiperhe

Lapsiperhe

Jos olet vastuussa perheesi elättämisestä osittain tai kokonaan, henkivakuutus on tärkein vakuutuksesi. Se helpottaa perheesi taloudellista tilannetta, jos sinua ei enää ole. Henkivakuutusta täydennetään työkyvyttömyyden ja vakavan sairauden varalta otettavilla vakuutuksilla, jotka auttavat teitä säilyttämään nykyisen tulotasonne, jos sairastut vakavasti tai et pysty enää tekemään töitä. 

Parisuhde

Parisuhde

Jos sinun tulosi ovat tärkeä osa talouttanne, on tärkeää turvata tilanne siltä varalta, että ne jäisivät yhtäkkiä pois. Henkivakuutus on tärkein vakuutuksesi, ja se antaa puolisollesi turvaa kuolemantapauksessa. Henkivakuutusta täydennetään työkyvyttömyyden ja vakavan sairauden varalta otettavilla vakuutuksilla, jotka auttavat teitä säilyttämään nykyisen tulotasonne, jos sairastut vakavasti tai et pysty enää tekemään töitä.

Sinkkutalous

Sinkkutalous

On tärkeää turvata taloutesi siltä varalta, että jotain odottamatonta tapahtuu. Vakuutus työkyvyttömyyden varalta auttaa sinua turvaamaan toimeentulosi, jos jäät pitkälle sairaslomalle tai työkyvyttömyyseläkkeelle. Vakuutus vakavan sairauden varalta auttaa sinua selviämään taloudellisesti, jos vakava sairaus muuttaa arkeasi. 

Tutustu henkilöturviin

Taloudellinen turva kuolemantapauksessa

Henkivakuutus antaa turvaa perheellesi ja helpottaa heidän taloudellista tilannettaan, jos sinua ei enää ole. Valitset itse, kenelle korvaus maksetaan.

Lue lisää henkivakuutuksesta

Taloudellista turvaa työkyvyttömyyden varalta

Vakuutus työkyvyttömyyden varalta auttaa sinua turvaamaan taloutesi tilanteissa, joissa et voi tehdä töitä. Turva tilapäisen työkyvyttömyyden varalta turvaa taloutesi, jos jäät pitkälle sairauslomalle. Turva pysyvän työkyvyttömyyden varalta auttaa sinua sopeutumaan uuteen elämäntilanteeseen, jos joudut työkyvyttömyyseläkkeelle etkä voi enää jatkaa työntekoa.

Lue lisää työkyvyttömyysvakuutuksesta

Apua hoitokuluihin, jos sairastut vakavasti

Vakuutus vakavan sairauden varalta auttaa sinua selviämään taloudellisesti, jos vakava sairaus muuttaa arkeasi.

Lue lisää vakavan sairauden turvasta

Taloudellista turvaa työttömyyden varalta 

Oletko miettinyt, miten sinä itse ja perheesi pärjäisitte taloudellisesti, jos jäisit työttömäksi? Kun otat vakuutuksen työttömyyden varalta, vakuutuksesta maksettava työttömyyskorvaus auttaa sinua selviämään esimerkiksi asuntolainan kuukausierien maksamisesta työttömyyden aikana, kun palkkatuloja ei enää ole. Turva tarjotaan ainoastaan Aktia Pankin asuntolaina-asiakkaille.

Vakuutuksen työttömyyden varalta myöntää Ålands Ömsesidiga Försäkringsbolag, jonka asiamiehenä Aktia Pankki Oyj toimii.

 

Elämä voi yllättää. Miten sinä olet varautunut taloudellisesti?

Elämä voi yllättää. Miten sinä olet varautunut taloudellisesti?

Aktia Henkilöturva – taloudellista turvaa sinulle ja läheisillesi

Aktia Webinaari

Katso Aktia Henkilöturva – taloudellista turvaa sinulle ja läheisillesi -webinaarin tallenne.

Asiantuntijamme kertovat, miten talouden odottamattomiin käänteisiin voi varautua ja miten varmistut siitä, että perheesi toimeentulo on turvattu myös silloin, kun kaikki ei mene ihan niin kuin alkujaan oli ajateltu.

Onko sinulla kysymyksiä vakuutuksiin liittyen?