Siirry sisältöön Siirry chattiin
Säästämisen kokonaisratkaisut

Säästämisen kokonaisratkaisut

Helpoin tapa huolehtia siitä, että säästösi ovat aina markkinatilanteen ja oman sijoitusprofiilisi ja tavoitteidesi mukaisesti hajautettuna on hyödyntää säästämisen kokonaisratkaisujamme. Valinnastasi riippuen voit halutessasi joko ulkoistaa päätöksenteon kokonaan ammattilaisille tai huolehtia itse sijoituskohteiden valinnasta.

Varainhoitosalkut

Rahastomuotoiset varainhoitosalkut tuovat suurten sijoittajien varainhoitopalvelut meidän kaikkien ulottuville. Ne tarjoavat valmiin kokonaisratkaisun, jossa ammattilaiset huolehtivat puolestasi sijoitustesi optimaalisesta hajauttamisesta markkinatilanteen ja oman sijoitusprofiilisi mukaisesti.

Varainhoitosalkut

Sijoitusvakuutus ja kapitalisaatiosopimus

Sijoitusvakuutus ja kapitalisaatiosopimus tarjoavat joustavan ja verotehokkaan tavan pitkäaikaiseen säästämiseen ja sijoittamiseen, esimerkiksi eläkesäästämiseen tai lapselle säästämiseen. Vakuutusmuotoiset sijoitukset ovat myös joustava tapa siirtää omaisuutta eteenpäin sukupolvelta toiselle.

Täyden valtakirjan varainhoito

Täyden valtakirjan varainhoitosopimuksessa valitset salkullesi sinulle sopivan sijoitusstrategian ja riskiprofiilin. Sen jälkeen me huolehdimme salkkusi hoitamisesta ja teemme valitun strategian mukaiset sijoituspäätökset puolestasi. Täyden valtakirjan varainhoidossa sijoitettavan pääoman vähimmäismäärä on 200 000 euroa.

Täyden valtakirjan varainhoito

Impakti-palvelu

Digitaalinen varainhoitopalvelu, jossa voit valita sijoituskohteeksi päästöjä vähentävän Impakti-salkun tai tehokkaasti hajautetun perinteisen ETF-salkun tavoitteidesi ja mieltymystesi mukaan. Alkuun pääset jo 1000 euron sijoituksella.

Impakti-palvelu

Yhdistelmärahastot 

Yhdistelmärahasto tarjoaa vaivattoman ratkaisun sijoittajalle, joka haluaa sijoittaa sekä korkoihin että osakkeisiin. Näin sijoittaja pääsee hyödyntämään hajautusta, jonka yhdistelmärahasto tarjoaa, kun se sääntöjensä rajoissa painottaa sijoituksiaan niihin sijoituskohteisiin, jotka ovat suosiollisia juuri vallitsevassa markkinatilanteessa.

Tämä on mainos. Historiallinen tuottokehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tulevia tuottoja ei voida päätellä aiemmasta tuloksesta. Sijoitusten arvo voi nousta tai laskea. Sijoittaja voi menettää osan tai kaikki sijoittamistaan varoista. Asiakkaan tulee aina ennen sijoituspäätöksen tekemistä tutustua avaintietoasiakirjaan. Esitteet ja tietosivut ovat saatavilla kunkin tuotteen tuotekohtaisilla sivuilla osoitteessa aktia.fi/sijoituskohteet. Sisältöä ei tule pitää henkilökohtaisena sijoitusneuvona tai sijoitussuosituksena.

Kestävyysluokitus tietojen hakupäivänä. Yritysten ja valtioiden kestävyyspisteet ja sijoitustyyli tietojen hakupäivänä. Morningstarin Sustainability Score sisältää Sustainalyticsin yritys- ja maatason analyysin. Tiedot tietojen hakupäivästä ovat saatavilla pyynnöstä.

Hiilimittarit tietojen hakupäivänä. Tiedot tietojen hakupäivästä ja katetun pääomamäärän prosenttiosuudesta on saatavilla pyynnöstä. Tiedot perustuvat ainoastaan pitkiin positioihin.

Morningstarin tuottamat tunnusluvut © 2023 Morningstar, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Tässä esitetyt tiedot: (1) ovat Morningstarin ja/tai sen sisällöntuottajien omaisuutta, (2) tietoja ei saa kopioida tai jakaa ja (3) niiden tarkkuutta, täydellisyyttä tai ajankohtaisuutta ei voida taata. Morningstar tai sen sisällöntuottajat eivät vastaa näiden tietojen käytöstä aiheutuvista vahingoista tai menetyksistä. Tulevia tuottoja ei voida päätellä aiemmasta tuloksesta.