Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian nimissä lähetetään aktiivisesti huijausviestejä. Myös huijausverkkolaskuja on liikkeellä.

Aktian nimissä on lähetetty huijausviestejä, joissa ilmoitetaan, että ”sinulla on uusi päivitys”, ja pyydetään kirjautumaan. Linkki ohjaa valesivustolle, joten älä klikkaa linkkiä!

Useat yhtiöt ovat saaneet huijauslaskuja ja laskuissa pyydetään suorittamaan maksamatta jäänyt lasku heti.
Muistutuksena asiakkaillemme, että laskut pitää aina avata ja tarkastaa huolellisesti ennen maksamista, sillä huijauslaskut ovat kehittyneet viime vuosina, ja ne ovat yhä vaikeammin tunnistettavissa.

Lue lisää turvallisesta asioinnista täältä.

 

Sinä rakennat, me rahoitamme

Rakennuslaina

Sinä rakennat, me rahoitamme

Oman kodin rakentaminen vaatii tarkkaa suunnittelua ja realistiset kustannuslaskelmat. Kun nämä ovat kunnossa, Aktian rakennuslaina auttaa sinua tekemään unelmastasi totta. Rakennuslaina on asuntolaina, joka nostetaan yleensä osissa sitä mukaa, kun rakennus valmistuu. Vakuutena lainalle käytetään rakennettavaa asuntoa ja tarvittaessa lisävakuuksia. Vakuusarvo määritellään rakennuksen valmiusasteen mukaan. Valmiusasteen vahvistaa joko vastaava mestari tai työnjohtaja rakennuspaikalla.

Lainahakemus

Hae rakennuslainaa

Laske kustannusarvio kustannuslaskurilla ja täytä lainahakemus, niin otamme sinuun yhteyttä ja varaamme sinulle sopivan ajan lainaneuvotteluun. 

Hae lainaa tästä

Hae rakennuslainaa

Tee kustannusarvio

Arvioi rakentamisen kustannuksia

Kustannuslaskurin avulla saat arvion rakentamisen kokonaiskustannuksista suunnittelun alkuvaiheessa. Tallenna kustannuslaskelma tietokoneellesi tai tulostaa se ja ota mukaan lainaneuvotteluun.

Kustannuslaskurin on kehittänyt PRKK (Pientalorakentamisen kehittämiskeskus r.y.), ja se on tarkoitettu tulevan rakennushankkeen alkuvaiheen kustannuslaskennan apuvälineeksi. Lopullinen kustannusarvio on aina laadittava ammattilaisen kanssa.

Kustannuslaskuriin

Arvioi rakentamisen kustannuksia