Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian nimissä lähetetään aktiivisesti huijausviestejä

Aktian nimissä on lähetetty huijausviestejä, joissa ilmoitetaan, että ”sinulla on uusi päivitys”, ja pyydetään kirjautumaan. Linkki ohjaa valesivustolle, joten älä klikkaa linkkiä. Lue lisää turvallisesta asioinnista täältä.

 

Sijoitusasuntolaina auttaa asuntosijoittamisen alkuun

Sijoitusasuntolaina

Sijoitusasuntolaina auttaa asuntosijoittamisen alkuun

Asuntosijoittaminen on suosittu tapa säästää ja kartuttaa varallisuutta. Sijoitusasuntoon otettua lainaa lyhentää myös vuokralainen. Sijoitusasuntolainan laina-aika, korkovaihtoehdot ja lyhennyssuunnitelma ovat joustavasti sovittavissa. Ostettava asunto käy vakuutena, ja tarvittaessa voit käyttää lisävakuutena esimerkiksi omassa asumiskäytössäsi olevan asunnon vapaata vakuutta, mikäli rahoitustarve ylittää hankittavan asunnon vakuusarvon.

Lainahakemus

Ensimmäinen askel kohti omaa sijoitusasuntoa

Voit hakea lainaa jo ennen kuin olet löytänyt kohteen, josta haluat tehdä tarjouksen. Saat meiltä alustavan lainaehdotuksen ja olet valmis toimimaan nopeastikin, kun sopiva kohde löytyy. Voit hakea lainaa, jos sinulla on jonkun suomalaisen pankin pankkitunnukset.

Hae sijoitusasuntolainaa

Ensimmäinen askel kohti omaa sijoitusasuntoa

Sijoitusasunnon valinta

Tarvitsetko apua sopivan kohteen valitsemisessa?

Sijoitusasunnot ovat useimmiten 1–2 huoneen asunto-osakkeita ja sijaitsevat kasvukeskuksissa. Sijoitusasunnon sijainnilla on suuri merkitys arvioitaessa kohteen vuokratuottoa ja vuokraamisastetta. Autamme mielellämme sinua myös sijoitusasunnon valinnassa.

Tarvitsetko apua sopivan kohteen valitsemisessa?
Friends background

Meiltä saat lainaa eri tarpeisiin

Tutustu myös näihin