Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian nimissä soitetaan huijauspuheluita, joissa varoitetaan esimerkiksi pankkitunnusten tai tilin olevan vaarassa

Huijari pyrkii todistamaan asiansa oikeaksi lähettämällä tekstiviestin, joka näkyy samassa tutussa viestiketjussa kuin Aktian aidot viestit. Lue lisää.

Säästä jo laina-aikana. Saat samalla summalla enemmän.

Säästä jo laina-aikana. Saat samalla summalla enemmän.

Kerrytä mukavat säästöt kasvattamatta kuukausikulujasi

Pidentämällä jäljellä olevaa laina-aikaasi esimerkiksi viidellä vuodella, voit pitää kuukausittaiset kulusi ennallaan, mutta allokoida osan summasta säästöön. Näin sinulla voi laina-ajan jälkeen olla paitsi oma asunto, myös jo mukavasti tuottava sijoituspääoma.

Katso videolta, miten Anna voisi ajatella pidemmälle ja säästää lainan lyhentämisen ohessa sen sijaan, että maksaisi lainan mahdollisimman nopeasti pois ja aloittaisi säästämisen vasta sen jälkeen. Sama kuukausisumma, sama aika, mutta 33 280 euron ero lopputuloksessa. Kumman sinä valitsisit? No niinpä!

Aloita säästäminen nyt heti ja hyödynnä korkoa korolle -ilmiön voima. Saatat yllättyä iloisesti.

Säästäminen laina-aikana kannattaa video

Näin onnistut säästämisessä.

Säännöllinen rahastosäästäminen sopii kaikille ja kaikkiin tilanteisiin. Aika on puolellasi, ja pääset pienilläkin summilla osalliseksi suurten sijoittajien salkunhoitopalveluista ja mahdollisuuksista. Aktian rahastomuotoiset varainhoitosalkut tuovat moneen kertaan palkitun varainhoito-osaamisemme sinunkin ulottuvillesi haluamallasi riskitasolla.

Tutustu varainhoitosalkkuihin

Hyödy kurssivaihteluista

Säästämällä säännöllisesti rahastoihin tasaat markkinoiden kurssiheilahteluja. Kurssien laskiessa merkitset rahasto-osuuksia halvemmalla ja saat enemmän osuuksia kuukausisäästösummallasi. Kun kurssit taas nousevat, nousee myös kaikkien rahasto-osuuksiesi arvo.

Korkoa korolle

Väitetään, että itse Albert Einstein kutsui korkoa korolle -ilmiötä maailman kahdeksanneksi ihmeeksi. Olipa tämä totta tai ei, itse ilmiö on totta ja sen tuottamat tulokset kuin taikuutta. Korkoa korolle tarkoittaa sitä, että säästämällesi pääomalle kertyvät tuotot kasvavat myös korkoa säästämäsi pääoman lisäksi. 

Laaja hajautus

Rahastossa varasi on aina hajautettu ammattimaisesti ja laajemmin kuin mihin itse pystyisit yksittäisiä osakkeita tai korkopapereita ostamalla. Tämä pienentää sijoitukseen liittyvää riskiä ja auttaa tasaamaan rahasto-osuuksien arvon heilahtelua. 

Jätä yhteydenottopyyntö.
Katsotaan yhdessä, paljonko sinä voisit säästää.

Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa. Autamme sinua näkemään oman taloutesi säästämisen ja sijoittamisen mahdollisuudet ja turvaamaan lainasi takaisinmaksua. 

Autamme sinua turvaamaan lainasi takaisinmaksun

Oletko miettinyt, miten voit turvata oman ja perheesi toimeentulon, jos kaikki ei mene niin kuin on suunniteltu? Omaa taloutta ja lainan takaisinmaksua voi ja kannattaa turvata odottamattomien tilanteiden varalta.

Haluan kuulla lisää

 

Aktia Henkilöturva auttaa turvaamaan sinun ja läheistesi toimeentuloa, jos tulosi pienenevät esimerkiksi sairauden, tapaturman tai kuoleman seurauksena. 

Korkojen muutos vaikuttaa lainan kuukausierän suuruuteen. Korkosuojalla vähennät kuukausierän vaihtelua, ja varmistat, ettei lainasi kuukausierä nouse liian suureksi.

Taloudellinen puskuri, jota voit tarvittaessa hyödyntää, antaa sinulle joustovaraa yllättävissä tilanteissa. Rahastoihin sijoittamasi varat voit tarvittaessa realisoida helposti ja nopeasti verkkopankissa tai mobiilipankissa. 

Tämä on mainos. Historiallinen tuottokehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tulevia tuottoja ei voida päätellä aiemmasta tuloksesta. Sijoitusten arvo voi nousta tai laskea. Sijoittaja voi menettää osan tai kaikki sijoittamistaan varoista. Asiakkaan tulee aina ennen sijoituspäätöksen tekemistä tutustua avaintietoasiakirjaan. Esitteet ja tietosivut ovat saatavilla kunkin tuotteen tuotekohtaisilla sivuilla osoitteessa aktia.fi/sijoituskohteet. Sisältöä ei tule pitää henkilökohtaisena sijoitusneuvona tai sijoitussuosituksena.

Kestävyysluokitus tietojen hakupäivänä. Yritysten ja valtioiden kestävyyspisteet ja sijoitustyyli tietojen hakupäivänä. Morningstarin Sustainability Score sisältää Sustainalyticsin yritys- ja maatason analyysin. Tiedot tietojen hakupäivästä ovat saatavilla pyynnöstä.

Hiilimittarit tietojen hakupäivänä. Tiedot tietojen hakupäivästä ja katetun pääomamäärän prosenttiosuudesta on saatavilla pyynnöstä. Tiedot perustuvat ainoastaan pitkiin positioihin.

Morningstarin tuottamat tunnusluvut © 2024 Morningstar, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Tässä esitetyt tiedot: (1) ovat Morningstarin ja/tai sen sisällöntuottajien omaisuutta, (2) tietoja ei saa kopioida tai jakaa ja (3) niiden tarkkuutta, täydellisyyttä tai ajankohtaisuutta ei voida taata. Morningstar tai sen sisällöntuottajat eivät vastaa näiden tietojen käytöstä aiheutuvista vahingoista tai menetyksistä. Tulevia tuottoja ei voida päätellä aiemmasta tuloksesta.