Siirry sisältöön Siirry chattiin
Säästämisen kokonaisratkaisu, joka tuo suurten sijoittajien salkunhoitopalvelut kaikkien ulottuville

Varainhoitosalkut

Säästämisen kokonaisratkaisu, joka tuo suurten sijoittajien salkunhoitopalvelut kaikkien ulottuville

Säästä sinulle sopiva summa kuukausittain tai tee kerralla isompi sijoitus, varainhoitosalkkumme tarjoavat yhdessä paketissa ammattimaisen varainhoidon kokonaisratkaisun, joka on kaikkien ulottuvilla varallisuudesta riippumatta.

Helposti alkuun sijoittamisessa

Aktiivisesti hoidetut rahastomuotoiset varainhoitosalkut tuovat suurten sijoittajien salkunhoitopalvelut sekä kansainväliset mahdollisuudet helposti ja kustannustehokkaasti ulottuvillesi. Kun tiedämme tilanteesi, voimme suositella sinulle sopivaa varainhoitosalkkua valikoimastamme. Sen jälkeen voit jättää loput ammattilaisten hoidettavaksi tietäen, että salkkusi on aina markkinatilanteen mukaan tehokkaasti hajautettu.

Jätä yhteydenottopyyntö
Voit jättää meille yhteydenottopyynnön verkkopankin viestitoiminnon kautta olitpa Aktian asiakas tai et. Tunnistautuminen onnistuu kaikkien suomalaisten pankkien tunnuksilla. 

Helposti alkuun sijoittamisessa

Kustannustehokas tapa hyötyä aktiivisesta salkunhoidosta

Vaikka varainhoitosalkut ovat aktiivisesti hoidettuja, niiden tuotevalinnoissa on sekä aktiivisesti hoidettuja että passiivisia ratkaisuja. Merkittävän osan salkkujen sisältämistä tuotteista muodostavat etf:t, eli pörssinoteeratut rahastot, sekä passiivisesti hoidetut indeksirahastot. Näin salkun hoitokulut pysyvät maltillisina ja samalla voidaan kuitenkin saavuttaa aktiivisen varainhoidon edut. 

Markkinoiden parhaat ratkaisut

Aktian varainhoitosalkkujen etuna on avoimen sijoitusarkkitehtuurimme tuoma vapaus valita sijoituskohteet omien rahastojemme lisäksi maailmanlaajuisen kumppaniverkostomme parhaista tuotteista. Tämä erottaa ne monista muista vastaavista ratkaisuista, jotka koostuvat kokonaan vain yhden tarjoajan rahastoista.

Emme yritä esittää, että olisimme itse maailman parhaita kaikissa omaisuuslajeissa. Aktia on tunnetusti vahva korkosijoituksissa ja pohjoismaisissa osakkeissa, ja näissä omaisuusluokissa hyödynnämmekin omia aktiivisesti hoidettuja rahastojamme. Muiden omaisuuslajien osalta periaatteemme on, että panostamme voimakkaasti rahastovalintaan ja etsimme salkkuihimme markkinoiden parhaat ratkaisut.

Tehokas hajautus 

Allokaatio, eli hajautus eri omaisuuslajien välillä, on varainhoitosalkkujemme rakentamisen tärkein lähtökohta. Allokaatiotiimimme seuraa markkinoita aktiivisesti ja huomioi maailmantalouden liikkeet jatkuvasti päivittyvässä allokaationäkemyksessämme. 

Varainhoitosalkkujen sisältämien sijoituskohteiden keskinäinen paino vaihtelee Aktian allokaationäkemyksen mukaan kullekin salkulle asetettujen rajojen sisällä. Salkkujen sijoituskohteet on hajautettu maailmanlaajuisesti ja ne muodostuvat omaisuuslajeittain erilaisista sijoitusrahastoista, indeksirahastoista, korkoinstrumenteista sekä vaihtoehtoisista sijoituksista (esim. raaka-aineet).

Tutustu Aktian varainhoitosalkkuihin

Tämä on mainos. Historiallinen tuottokehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tulevia tuottoja ei voida päätellä aiemmasta tuloksesta. Sijoitusten arvo voi nousta tai laskea. Sijoittaja voi menettää osan tai kaikki sijoittamistaan varoista. Asiakkaan tulee aina ennen sijoituspäätöksen tekemistä tutustua avaintietoasiakirjaan. Esitteet ja tietosivut ovat saatavilla kunkin tuotteen tuotekohtaisilla sivuilla osoitteessa aktia.fi/sijoituskohteet. Sisältöä ei tule pitää henkilökohtaisena sijoitusneuvona tai sijoitussuosituksena.

Vastuullisuusluokittelu eli sustainability rating annetaan rahastoille, kun Morningstarin datan kattavuus on vähintään 67 %. Morningstarin sustainability rating sisältää Sustainalyticsin yritys- ja maatason analyysin. Morningstar® Low Carbon Designation™ -merkki annetaan, kun Morningstarin datan kattavuus rahaston sijoituksista on vähintään 67 % ja, kun hiiliriskit ja fossiilisten polttoaineiden altistuma rahaston sijoituksissa on pieni. Metodologiasta lisätietoja suoraan palveluntarjoajalta ja palveluntarjoajan dokumentaatiosta. Tiedot perustuvat tietojen hakupäivään. Tiedot tietojen hakupäivästä ja katetun pääomamäärän prosenttiosuudesta on saatavilla pyynnöstä.

Morningstarin tuottamat tunnusluvut © 2024 Morningstar, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Tässä esitetyt tiedot: (1) ovat Morningstarin ja/tai sen sisällöntuottajien omaisuutta, (2) tietoja ei saa kopioida tai jakaa ja (3) niiden tarkkuutta, täydellisyyttä tai ajankohtaisuutta ei voida taata. Morningstar tai sen sisällöntuottajat eivät vastaa näiden tietojen käytöstä aiheutuvista vahingoista tai menetyksistä. Tulevia tuottoja ei voida päätellä aiemmasta tuloksesta.