Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian korttipalvelujen teknisestä virheestä johtuen käyttötileihin on syntynyt aiheettomia katevarauksia. Tämä ei vaadi kortinhaltijoilta toimenpiteitä ja aiheettomat katevaraukset purkautuvat itsestään viikon kuluessa. Pahoittelemme häiriöstä aiheutuvaa haittaa.
Aktian nimissä kalastellaan verkkopankkitunnuksia − hakukoneiden hakutuloksissa väärennettyjä sivustoja Lue lisää
Vakavan sairauden turva

Aktia Henkilöturva

Vakavan sairauden turva

Jos sairastut vakavasti, on tärkeää, että saat nopeasti parasta mahdollista hoitoa. Hoitokulut ja sairausloman aiheuttama tulojen menetys horjuttavat helposti talouttasi. Vakuutuksesta maksetaan kertakorvaus, joka auttaa sinua vakavan sairauden aiheuttamien välittömien kustannusten kanssa.

Kolme syytä ottaa vakuutus vakavan sairauden varalta

1.

Jos sairastut vakavasti, sinulla on oikeus sairauspäivärahaan, joka on huomattavasti pienempi kuin normaalit tulosi. Samalla kulusi kasvavat sairauden hoitokulujen seurauksena.

2.

Mahdolliset omat säästöt eivät usein riitä kattamaan vakavasta sairaudesta aiheutuvia kuluja.

3.

Valitset itse, miten haluat käyttää vakuutuskorvauksen. Voit käyttää sen esimerkiksi nopeuttaaksesi pääsyä hoitoon tai helpottaaksesi omaa ja läheistesi arkea taloudellisesti.

Mitä vakuutus korvaa?

 

Vakuutus kattaa muun muassa sairaudet, kuten syövän, aivoinfarktin tai aivoverenvuodon, sydäninfarktin ja dialyysihoitoa vaativan munuaisten pysyvän vajaatoiminnan, sekä toimenpiteet, kuten avoimen sydänleikkauksen ja suuren elinsiirron. Voit ottaa vakuutuksen, jos olet terve, 15–60-vuotias ja asut Suomessa. Korvaukseen eivät vaikuta lakisääteiset korvaukset tai muut mahdolliset vakuutuskorvaukset.
Mitä vakuutus korvaa?

Aktia Henkilöturva

Täydennä vakuutussuojasi myös muilla henkilöturvilla

Aktia Henkilöturva on elämäntilanteesi mukaan räätälöitävä kokonaisuus, joka auttaa turvaamaan sinun ja läheistesi toimeentuloa kuoleman, vakavan sairauden tai tapaturman kaltaisissa odottamattomissa tilanteissa.

Tutustu henkilöturviin

Täydennä vakuutussuojasi myös muilla henkilöturvilla

Onko sinulla kysymyksiä olemassaolevaan vakuutukseesi liittyen?

Oletko kiinnostunut vakuutusturvasta?

Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa. Käymme yhdessä läpi vakuutustarpeesi elämäntilanteesi pohjalta.

Lisätietoja vakuutuksesta

Vakuutuksen myöntää Aktia Henkivakuutus Oy, jonka asiamiehenä Aktia Pankki toimii.