Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian nimissä kalastellaan verkkopankkitunnuksia − hakukoneiden hakutuloksissa väärennettyjä sivustoja Lue lisää

Vastuullista varainhoitoa, joka tuottaa hyvinvointia pitkällä tähtäimellä, myös yli sukupolvien

Aktia Private Banking on varainhoitopalvelumme tavallista suuremmalle omaisuudelle. Tarjoamme sinulle ylivoimaisen palvelukokonaisuuden, joka tekee varallisuutesi pitkäjänteisen ja tavoitteellisen hoitamisen kaikissa tilanteissa helpoksi ja miellyttäväksi. Lisäksi käytössäsi ovat vakavaraisen ja hyvin hoidetun kotimaisen Aktia Pankin kaikki palvelut ja varainhoitomme laajan kansainvälisen yhteistyöverkoston tarjoamat edut.

Tervetuloa Aktia Private Bankingiin!

Omaisuutesi kasvaessa tavanomainen pankkipalvelu jää ennen pitkää pieneksi. Aktia Private Banking vastaa kasvaviin tarpeisiisi yhdistämällä ainutlaatuisella tavalla Suomen laadukkaimman varainhoidon ja aidosti yksilöllisen palvelun.

Asiakastyytyväisyystutkimuksessamme* asiakkaamme antoivat yhteistyön sujuvuudelle ja mutkattomuudelle arvosanan 3,9 asteikolla 1-4. Varsinkin yksilölliset kohtaamiset yhteyshenkilön kanssa saivat erityistä kiitosta. 

Toimintatapamme on suunniteltu mahdollistamaan syvällisen paneutumisen jokaisen asiakkaamme tilanteeseen kokeneiden yksityispankkiiriemme ja heidän asiantuntijatiimiensä voimin.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin voimme keskustella sinun toiveistasi.

Jätä yhteydenottopyyntö

*) Lähde: Asiakastyytyväisyystutkimus Aktia Private Banking -asiakkaille, marraskuu 2020.

Tervetuloa Aktia Private Bankingiin!

Miten sinä haluat varojasi hoidettavan?

Räätälöimme sinulle tarpeidesi mukaisen palvelukokonaisuuden. Voit valita haluatko valtuuttaa meidät huolehtimaan varojesi jatkuvasta allokoinnista, vai teetkö mieluummin itse päätökset neuvojemme perusteella. Markkinoiden parhaiden sijoitustuotteiden hyödyntäminen sekä monipuolinen ja havainnollistava raportointi ovat aina osa kokonaisuutta. 

Kun käytettävissäsi oleva aika tai kiinnostuksesi jatkuvaan asioiden seuraamiseen on rajallinen, riittää että valitset salkullesi sinulle sopivan sijoitusstrategian ja riskiprofiilin. Teemme valitun strategian mukaiset sijoituspäätökset puolestasi. 

Teet päätökset niin pitkäaikaisesta sijoitusstrategiasta kuin yksittäisistä sijoituspäätöksistä viime kädessä itse. Yksityispankkiirisi toimii neuvonantajanasi.

Hyödynnät Aktian rahastotutkimuksen tuottamaa laajaa rahastovalikoimaa. 

Tutustu rahastoihimme

Joustava ja verotuksellisesti tehokas ratkaisu pitkäaikaiseen sijoittamiseen joko henkivakuutusturvalla tai ilman.

Tutustu kapitalisaatiosopimukseen

Tutustu sijoitusvakuutukseen

Suorissa kotimaisissa osakesijoituksissa käytettävissä on meklaripalvelumme.

Sijoitusfilosofiamme

Sijoitusfilosofiamme perustuu aktiiviseen salkunhoitoon, avoimeen arkkitehtuuriin ja vastuullisuuteen. 

Aktiivisuus

Uskomme aktiiviseen salkunhoitoon ja tehokkaaseen hajautukseen niin maantieteellisesti ja ajallisesti kuin omaisuuslaji- ja toimialakohtaisesti. 

Avoin arkkitehtuuri

Avoin arkkitehtuurimme tarkoittaa, että omien tuotteidemme lisäksi voimme valita sinulle yhteistyökumppaneidemme valikoimista eri omaisuusluokkien, markkinoiden ja sektoreiden kansainvälisesti parhaiten hoidetut ja tuottavimmat ratkaisut. Näin voimme tarjota sinulle valtakunnan parhaan rahastovalikoiman ja varmistaa, että sinun etusi on meillä aina etusijalla. 

Vastuullisuus

Uskomme, että vastuullisesti toimivat yritykset luovat parempaa tuottoa pitkällä aikavälillä. Siksi vastuullisuus on meillä luonnollinen osa kaikkea sijoitustoimintaamme. Lue lisää vastuullisuudesta.

Morningstar valitsi Suomen parhaat varainhoitotalot kolmessa kategoriassa. Aktia oli paras niissä kaikissa.

Morningstar on valinnut Aktian Suomen parhaaksi osake- ja korkorahastojen hoitajaksi, sekä parhaaksi rahastotaloksi 2021.
Morningstar valitsi Suomen parhaat varainhoitotalot kolmessa kategoriassa. Aktia oli paras niissä kaikissa.