Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian nimissä lähetetään aktiivisesti huijausviestejä. Myös huijausverkkolaskuja on liikkeellä.

Lue lisää täältä.

Rahoituksella vipuvartta sijoituksillesi

Rahoituksella vipuvartta sijoituksillesi

Varainhoitajapankkina voimme tarjota joustavaa sijoittamisen rahoitusta niin valmiiksi mietittyinä paketteina kuin räätälöidysti tarpeidesi mukaan.

Sijoittamisen rahoittamisessa on kyse siitä, että pyritään parantamaan oman pääoman tuottoa hyödyntämällä lainarahaa osaan sijoituksesta. Sijoitussalkku toimii tällöin vakuutena sijoittamiseen käytettävälle lainalle. Tavoitteena on, että sijoituksen tuotto on lainan korkoja korkeampi, jolloin lainan takaisunmaksun jälkeen käteen jäävä tuotto on parempi kuin ilman velkavipua sijoitettaessa olisi ollut. 

Vivuttamista voi mietiä kahdelta kantilta. Yhtäältä se on tapa kasvattaa oman pääoman tuottoa kasvattamalla samalla myös riskiä. Toisaalta sen voi ajatella myös niin, että vivutuksen tuoma kasvanut tuotto-odotus mahdollistaa sijoittamisen matalamman riskin kohteeseen tuotto-odotuksesta tinkimättä. 

Sijoituslaina sopii kokeneelle, riskitietoiselle ja tuottohakuiselle sijoittajalle 

Sijoittamiseen liittyy aina riski sijoitetun pääoman menettämisestä osittain tai kokonaan. Myös odotettu tuotto voi jäädä saamatta. Sijoittamisen rahoittaminen velkarahalla kasvattaa sijoittamiseen liittyvää riskiä. Velkarahalla sijoittaminen voi kasvattaa tuottoja, mutta vastaavasti myös tappioita. Riskin toteutuessa on mahdollista, että lainarahalla tehtyjen sijoitusten jäljellä oleva arvo ei riitä kattamaan maksamatta olevaa lainan pääomaa, korkoja ja muita liitännäiskuluja. 

Hyvä nyrkkisääntö on, että vivuttaa kannattaa vain sen verran, kuin on varaa hävitä. Harkitusti tehtynä velkavipu voi kuitenkin olla kokeneelle sijoittajalle erinomainen työkalu tuotto-riski -suhteen optimoimiseen ja oman pääoman tuoton parantamiseen. 

 

 

Oma pankkiirisi kertoo mielellään lisää sijoittamisen rahoittamisen mahdollisuuksista Aktiassa. Tarvittaessa hän myös hoitaa koko rahoitus- ja sijoitusprosessin kanssasi sujuvasti alusta loppuun.