Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian nimissä kalastellaan verkkopankkitunnuksia tekstiviestitse Lue lisää
Kasvatamme varallisuuttasi aktiivisesti ja vastuullisesti

Kasvatamme varallisuuttasi aktiivisesti ja vastuullisesti

Varainhoito on toimintamme ytimessä. Tavoitteemme on yksinkertaisesti olla Suomen paras vaihtoehto kaikille asiakasryhmillemme. Tässä meitä tukevat pankki- ja vakuutustoimialamme, jotka mahdollistavat saumattoman ja ainutlaatuisen kattavan palvelukokonaisuuden.

Yksi Suomen vahvimmista sijoitusorganisaatioista

Aktian varainhoidossa työskentelee 150 asiantuntijaa, joista 40 suoraan sijoitustoiminnassa. Olemme lähellä ja tavoitettavissa, mutta ajattelutapamme on globaali ja uniikki osaamisemme kansainvälisestikin tunnustettua.

Varainhoitajapankin kokonaisvaltainen palvelukokonaisuus

Kattavia ja palkittuja varainhoidon palveluitamme täydentävät ainutlaatuisella tavalla varainhoitajapankin muut toimialat. Voimme tarjota sinulle yhdeltä luukulta niin huippuluokan varainhoitajan palvelut, niitä tukevat rahoittamisen ratkaisut, henki- ja sijoitusvakuutukset kuin kaikki lainaamisen ja maksamisen pankkipalvelut, mitä arjessasi tarvitset.

Yksi Suomen vahvimmista sijoitusorganisaatioista

Asiakaslähtöinen palvelumalli

Ammattisijoittajan tarpeet ovat erilaiset kuin yksityishenkilön tai perheen. Yrittäjän tarpeet taas jakautuvat yrityksen ja omiin tarpeisiin. Puhumattakaan, että jokainen yksityishenkilö on yksilö ja yritys omanlaisensa. Siksi olemme rakentaneet palvelumallimme niin, että voimme räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivan tavan kasvattaa varallisuuttasi. 

Aktia on jälleen Suomen paras rahastotalo koko valikoiman osalta

Riippumaton rahastovertailija Morningstar on valinnut Aktian Suomen parhaimmaksi rahastotaloksi 2022 koko valikoiman osalta. Lisäksi Aktia oli jälleen myös paras korkorahastojen hoitaja. Parhaan korkovarainhoitajan palkinnon Aktia voitti jo peräti kahdeksatta kertaa. Rahastotalojen paremmuus ratkaistaan viiden vuoden riskikorjatun tuoton perusteella.
Aktia on jälleen Suomen paras rahastotalo koko valikoiman osalta