Siirry sisältöön Siirry chattiin
Kasvatamme varallisuuttasi aktiivisesti ja vastuullisesti

Kasvatamme varallisuuttasi aktiivisesti ja vastuullisesti

Varainhoito on toimintamme ytimessä. Tavoitteemme on yksinkertaisesti olla Suomen paras vaihtoehto kaikille asiakasryhmillemme. Tässä meitä tukevat pankki- ja vakuutustoimialamme, jotka mahdollistavat saumattoman ja ainutlaatuisen kattavan palvelukokonaisuuden.

Yksi Suomen vahvimmista sijoitusorganisaatioista

Aktian varainhoidossa työskentelee 150 asiantuntijaa, joista 40 suoraan sijoitustoiminnassa. Olemme lähellä ja tavoitettavissa, mutta ajattelutapamme on globaali ja uniikki osaamisemme kansainvälisestikin tunnustettua.

Varainhoitajapankin kokonaisvaltainen palvelukokonaisuus

Kattavia ja palkittuja varainhoidon palveluitamme täydentävät ainutlaatuisella tavalla varainhoitajapankin muut toimialat. Voimme tarjota sinulle yhdeltä luukulta niin huippuluokan varainhoitajan palvelut, niitä tukevat rahoittamisen ratkaisut, henki- ja sijoitusvakuutukset kuin kaikki lainaamisen ja maksamisen pankkipalvelut, mitä arjessasi tarvitset.

Yksi Suomen vahvimmista sijoitusorganisaatioista

Asiakaslähtöinen palvelumalli

Ammattisijoittajan tarpeet ovat erilaiset kuin yksityishenkilön tai perheen. Yrittäjän tarpeet taas jakautuvat yrityksen ja omiin tarpeisiin. Puhumattakaan, että jokainen yksityishenkilö on yksilö ja yritys omanlaisensa. Siksi olemme rakentaneet palvelumallimme niin, että voimme räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivan tavan kasvattaa varallisuuttasi. 

Vuodesta toiseen palkittua varainhoitoa

Ei ole sattumaa, että Aktian varainhoito on vuodesta toiseen kerännyt palkintoja sekä kansainvälisissä että kotimaisissa vertailuissa. Palkinnot kertovat pitkäjänteisestä työstä, joka näkyy myös asiakkaidemme sijoitusten kehityksessä.

Vuodesta toiseen palkittua varainhoitoa