Siirry sisältöön Siirry chattiin

Aidosti kotimainen kansainvälisen tason varainhoitaja

Kotimaisuus on asia, joka näkyy ja tuntuu, kun toimit kanssamme. Olemme tavoitettavissa, tunnemme toimintaympäristösi ja räätälöimme tarpeisiisi sopivimmat ratkaisut markkinoiden parhaista sijoitustuotteista niin koti- kuin ulkomaisten kumppaniemme valikoimista. Haluamme rakentaa kanssasi menestyksellistä ja merkityksellistä yhteistyötä pitkällä tähtäimellä.

Tervetuloa Aktiaan!

Kerromme mielellämme lisää siitä, miten rakennamme yhdessä vaurautta asiakkaillemme ja koko Suomelle.

Ota yhteyttä

Tervetuloa Aktiaan!

Avoin arkkitehtuurimme mahdollistaa sinulle markkinoiden parhaat sijoitusratkaisut 

Valitsemme salkkuusi aina tavoitteidesi kannalta parhaat ja tarpeisiisi sopivimmat tuotteet. Täydennämme omaa tuotevalikoimaamme rahastonvalintatiimimme tekemällä avoimen arkkitehtuurin rahastoanalyysillä. 

Hyödynnämme vahvaa omaa osaamistamme niissä omaisuuslajeissa, joissa olemme itse erityisen hyviä, ja käytämme markkinoiden parhaita ulkopuolisia ratkaisuja niissä omaisuuslajeissa, jotka eivät ole omaa ydinosaamistamme. Periaatteemme on, että etsimme sinulle aina kunkin omaisuusluokan tuotto-riski -profiililtaan parhaiten menestyneet tuotteet. 

Vuodesta toiseen palkittua varainhoitoa

Keihäänkärkiosaamiseemme kuuluvat erityisesti kehittyvien maiden valtionlainat, inflaatiolinkatut valtionlainat, eurooppalaiset yrityslainat sekä pohjoismaiset osakkeet. Se, että olemme näissä vuodesta toiseen kärkisijoilla niin kansainvälisissä kuin kotimaisissa rahastovertailuissa, ei ole sattumaa. Se kertoo pitkästä ja johdonmukaisesta työstä, joka näkyy ennen kaikkea asiakkaidemme sijoitusten kehityksessä.

Vuodesta toiseen palkittua varainhoitoa

Tarpeisiisi räätälöidyt ratkaisut

Jokaisen asiakkaan lähtökohdat ja tarpeet ovat erilaiset. Siksi on tärkeää, että voimme tarjota erilaisia ratkaisuja joustavasti ja räätälöidysti. Voit ulkoistaa koko varainhoitosi meille tai halutessasi hyödyntää meitä neuvonantajina, mutta tehdä päätökset itse. Luonnollisesti osaamisemme on käytettävissäsi myös yksittäisten sijoitustuotteidemme kautta. 

Täyden valtakirjan varainhoito – pitkäjänteisesti valitsemallasi riskitasolla

Mandaattimme perustana on valittu sijoituspolitiikka ja avoimen arkkitehtuurin rahastovalintaa hyödyntäen tarpeisiisi räätälöity salkku, jota täydennämme sopimuksen mukaan vaihtoehtoisilla sijoituksilla. Vaikka päätöksenteko ja markkinanäkemys onkin meidän vastuullamme, toimimme aina kanssasi tiiviissä yhteistyössä ja pidämme sinut ajan tasalla salkkusi sisällöstä ja siinä tapahtuvista muutoksista. 

Konsultatiivinen varainhoito – me neuvomme, sinä päätät

Jos haluat itse osallistua päivittäiseen päätöksentekoon, sen mahdollistaa konsultoiva varainhoito. Asiantuntijoidemme neuvot ja näkemys ovat käytettävissäsi, mutta teet itse sijoituspäätökset. Myös juridiset palvelut, taloudenhallinta-, pankki- ja vakuutuspalvelut sekä kiinteistönvälitys ovat osa palvelukokonaisuuttamme. 

Yksittäiset sijoitustuotteet – palkittua osaamista eri omaisuuslajeissa

Avoimen arkkitehtuurin rahastonvalintamme kautta voimme tarjota markkinoiden laajimman ja laadukkaimman rahastovalikoiman niin omista kuin kotimaisten ja kansainvälisten yhteistyökumppaneidemme valikoimista. 

Vastuullisuus on DNA:ssamme

Vastuullisuus on olennainen osa jokaista sijoituspäätöstämme, ja kaikkia rahastojamme hoidetaan tiukkojen vastuullisuusperiaatteiden mukaan. 

Kun me menestymme, koko yhteiskunta voi hyvin. Vastuullisuus ja jatkuvuus on ainutlaatuisella tavalla sisäänrakennettu toimintaamme. Omistajapohjastamme merkittävän osan muodostavat Aktia- ja Säästöpankkisäätiöt, joille maksamistamme osingoista suuri osa jaetaan stipendeinä ja avustuksina takaisin yhteiskunnalle. 

Me olemme vastuullisen sijoittamisen uranuurtaja. Aktialla on ollut vuodesta 2006 lähtien omat vastuullisen sijoittamisen periaatteet. Tämän lisäksi olemme ensimmäisten joukossa allekirjoittaneet YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet, olemme mukana suomalaisessa vastuullista sijoittamista edistävässä FINSIF-järjestössä ja olemme allekirjoittaneet CDP:n ilmastonmuutos-, vesi- ja metsäaloitteet. 

Toimimalla vastuullisesti kannamme vastuuta myös sinun varallisuudestasi. Vastuullinen sijoittaminen ei merkitse meille tinkimistä tuottotavoitteista. Päinvastoin. Uskomme, että vastuullisesti ja kestävien normien mukaisesti toimivat yhtiöt ovat pitkällä aikavälillä kannattavampia kuin yhtiöt, jotka eivät toimi vastuullisesti. 

Vastuullisuus on DNA:ssamme