Gå vidare till innehållet Gå vidare till chatten
Kundernas tjänster kan begränsas på grund av otillräckliga kundkännedomsuppgifter.

Vänligen kontrollera i nät- eller mobilbanken att du uppdaterat dina uppgifter.

Vi ökar din förmögenhet aktivt och ansvarsfullt

Vi ökar din förmögenhet aktivt och ansvarsfullt

Kapitalförvaltning är i vår verksamhets kärna. Vårt mål är, helt enkelt, att vara Finlands bästa alternativ för alla kundgrupper. Målsättningen stöds av vår bank- och försäkringsverksamhet, som möjliggör en servicehelhet som är unikt enhetlig och omfattande.

En av Finlands starkaste placeringsorganisationer

Hos oss på Aktia jobbar 150 specialister med kapitalförvaltning, av vilka 40 jobbar direkt med placeringar. Vi finns nära kunden och vi är lätta att nå, men vårt synsätt är globalt och vårt unika kunnande är internationellt erkänt.

Kapitalförvaltarbankens omfattande servicehelhet

Våra mångsidiga och prisbelönta kapitalförvaltningsprodukter kombineras unikt med kapitalförvaltarbankens andra grenar. Från en och samma lucka kan vi erbjuda dig oslagbara kapitalförvaltningstjänster, som stöds av diverse finansieringsalternativ, liv- och placeringsförsäkringar samt alla lån och betalningstjänster du behöver i din vardag.

En av Finlands starkaste placeringsorganisationer

Kundcentrerad servicemodell  

En professionell placerare har annorlunda behov än en privatperson eller familj. En företagare har två olika behov, ett för företaget och ett för sig själv.  För att inte tala om att varje privatperson och varje företag är unikt. Just därför har vi byggt vår servicemodell, så att vi kan öka din förmögenhet, med en skräddarsydd handlingsplan som passar just dig och dina behov.

Aktia är igen Finlands bästa fondhus i fråga om hela fondurvalet.

Det oberoende företaget Morningstar, som utför fondjämförelser, har valt Aktia till Finlands bästa fondhus 2022 i fråga om hela fondurvalet. Dessutom är Aktia igen också bästa räntefondförvaltare. Titeln som bästa räntefondförvaltare vann Aktia för hela åttonde gången. I fråga om fondhus granskas i jämförelsen den riskjusterade avkastningen under fem års tid. 

Läs mera

Aktia är igen Finlands bästa fondhus i fråga om hela fondurvalet.