Siirry sisältöön Siirry chattiin
Osana finanssialan muita toimijoita, myös Aktian palveluihin kohdistui tänään palvelunestohyökkäyksen aiheuttama häiriö.

Verkkopankissa, mobiilipankissa, tunnistautumisessa ja verkkosivuillamme saattaa tämän takia esiintyä häiriöitä. Asiakkaidemme tiedot ja varat eivät ole vaarantuneet. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Kokeneen tiimimme asiantuntemus ja näkemys ovat tukenasi

Investment Desk

Kokeneen tiimimme asiantuntemus ja näkemys ovat tukenasi

Investment Desk palvelee sinua pääoma- ja arvopaperimarkkinoilla yhteistyössä asiakasyhteyshenkilösi kanssa. Arvopaperivälitys vastaa asiakkaidemme osake-, ETF-, JVK- ja valuuttakaupankäynnistä sekä toimii sparrauskumppanina sijoituskohteiden valinnassa ja parhaan mahdollisen toteutustavan löytämisessä. Strukturoiduissa tuotteissa tarjoamme aktiivisesti mahdollisuuksia useissa eri tuoteluokissa.

Sijoita suoraan arvopaperimarkkinoille

Aktiivisesti markkinoita seuraavalle sijoittajalle arvopaperivälityksemme tarjoaa pääsyn myös kansainvälisille pääomamarkkinoille sekä osana palvelua kokeneiden salkunhoitajiemme ja meklareidemme näkemyksen parhaista sijoituskohteista osakemarkkinoilla. Arvopaperivälityksen palvelumme sisältävät suoran pääsyn meklaripalveluumme, kauppojen ammattitaitoisen toteuttamisen ja pääsyn joukkovelkakirjamarkkinoille.  

Sijoita suoraan arvopaperimarkkinoille

Asiakaskohtaisesti ja markkinatilanteen mukaan räätälöidyt tuotteet

Strukturoidut tuotteemme on suunniteltu tarjoamaan selkeitä ja muista sijoitustavoista eroavia etuja osake- ja korkosijoittajille sekä täydentämään muuta sijoitustoimintaa. Tuomme säännönmukaisesti tarjolle kulloiseenkin markkinatilanteeseen sopivia strukturoituja tuotteita, ja osana asiakkaan varainhoidon kokonaisuutta tuotamme niitä myös tarpeen mukaan täysin räätälöitynä.

Asiakaskohtaisesti ja markkinatilanteen mukaan räätälöidyt tuotteet