Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian nimissä lähetetään aktiivisesti huijausviestejä. Myös huijausverkkolaskuja on liikkeellä.

Lue lisää täältä.

Aktiivista ja systemaattista sijoitusten hoitoa

Aktia Säästövakuutus Allokointipalvelu+

Aktiivista ja systemaattista sijoitusten hoitoa

Keskity sinulle merkityksellisiin asioihin ja anna asiantuntijoidemme huolehtia aktiivisesti sinun ja perheesi varallisuudesta. Aktia Säästövakuutus Allokointipalvelu+ on varainhoidon kokonaisratkaisu, jonka minimisijoitus on 200 000 euroa.

Allokointipalvelu+ keskeisimmät hyödyt

  • Viisi salkkuvaihtoehtoa, joilla selkeästi määritellyt riskitasot.
  • Aktia Pankin allokaatiotiimi tekee salkkujen sijoituspäätökset puolestasi.
  • Aktiivinen sijoitusprosessi ja nopeat reaktiot markkinoilla tapahtuviin muutoksiin.
  • Systemaattinen ja läpinäkyvä päätöksenteko.
  • Avoin arkkitehtuuri mahdollistaa sijoitukset sekä Aktian omiin että ulkopuolisiin rahastoihin.
  • Salkkua vaihtamalla voi ilman veroseuraamuksia muuttaa riskitasoa ja sijoitusstrategiaa.
  • Vakuutuksen tuottoa ei veroteta sopimuksen voimassaoloaikana. Tuotto verotetaan varoja nostettaessa, tuotto on veronalaista pääomatuloa.
  • Vakuutus sisältää 100 % henkivakuutusturvan, jonka edunsaajan voit määrätä itse.

 

Tutustu huolellisesti tuotetietoihin ja vakuutusehtoihin ennen sijoituspäätöksen tekemistä. Tarkempaa tietoa salkkujen sijoitustoiminnasta sekä salkkujen aiemmasta tuotto- ja arvonkehityksestä sekä tuottonäkymien laskelmat löytyvät salkkukohtaisilta sivuilta. 

Allokointipalvelu+ keskeisimmät hyödyt

Jätä yhteydenottopyyntö, niin voimme keskustella tarkemmin sijoitusratkaisusta ja sinun toiveistasi.

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön oheisella lomakkeella. Olemme pian yhteydessä ja voimme sopia tapaamisen sinulle sopivaan ajankohtaan.

Viisi salkkuvaihtoehtoa

Varovainen

0 % osakkeet
100 % korot

Maltillinen

20 % osakkeet
80 % korot

Tasapainoinen

50 % osakkeet
50 % korot

Tuottohakuinen

80 % osakkeet
20 % korot

Rohkea

100 % osakkeet
0 % korot

Tutustu salkkuihin

Vakuutuksen myöntää Aktia Henkivakuutus Oy, jonka asiamiehenä Aktia Pankki toimii.

Tämä on mainos. Historiallinen tuottokehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tulevia tuottoja ei voida päätellä aiemmasta tuloksesta. Sijoitusten arvo voi nousta tai laskea. Sijoittaja voi menettää osan tai kaikki sijoittamistaan varoista. Asiakkaan tulee aina ennen sijoituspäätöksen tekemistä tutustua avaintietoasiakirjaan. Esitteet ja tietosivut ovat saatavilla kunkin tuotteen tuotekohtaisilla sivuilla osoitteessa aktia.fi/sijoituskohteet. Sisältöä ei tule pitää henkilökohtaisena sijoitusneuvona tai sijoitussuosituksena.

Kestävyysluokitus tietojen hakupäivänä. Yritysten ja valtioiden kestävyyspisteet ja sijoitustyyli tietojen hakupäivänä. Morningstarin Sustainability Score sisältää Sustainalyticsin yritys- ja maatason analyysin. Tiedot tietojen hakupäivästä ovat saatavilla pyynnöstä.

Hiilimittarit tietojen hakupäivänä. Tiedot tietojen hakupäivästä ja katetun pääomamäärän prosenttiosuudesta on saatavilla pyynnöstä. Tiedot perustuvat ainoastaan pitkiin positioihin.

Morningstarin tuottamat tunnusluvut © 2024 Morningstar, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Tässä esitetyt tiedot: (1) ovat Morningstarin ja/tai sen sisällöntuottajien omaisuutta, (2) tietoja ei saa kopioida tai jakaa ja (3) niiden tarkkuutta, täydellisyyttä tai ajankohtaisuutta ei voida taata. Morningstar tai sen sisällöntuottajat eivät vastaa näiden tietojen käytöstä aiheutuvista vahingoista tai menetyksistä. Tulevia tuottoja ei voida päätellä aiemmasta tuloksesta.