Siirry sisältöön Siirry chattiin
Tule Aktian henkilöasiakkaaksi

Tule Aktian henkilöasiakkaaksi

Pankin vaihtaminen on pieni vaiva, mutta sillä voi olla suuri vaikutus tulevaisuutesi kannalta. Jos haluat kehittää omaa talouttasi vauraammaksi ja turvatummaksi, valitse pankki, joka tekee sen mahdolliseksi.

Tule Aktian asiakkaaksi verkossa

Pankkipalveluiden avaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja nopeaa. Jos olet yli 18-vuotias ja sinulla on pankkitunnukset johonkin toiseen pankkiin, toimi seuraavasti:

Tarvitsemme ensin yhteystietosi. Voit käyttää lomaketta yhteystietojen täyttämiseen myös jos olet jo sopinut tapaamisen Aktiaan.

Siirry tunnistautumiseen ja täytä yhteystiedot

Kun olet täyttänyt yhteystiedot, voit seuraavana pankkipäivänä täyttää hakemuksen ja tilata päivittäispankkipalvelut alla olevan linkin kautta. Tarvitset hakemukseen suomalaisen pankin pankkitunnukset. Lisäksi sinun tulee olla täysi-ikäinen, asua Suomessa ja luottotietosi tulee olla kunnossa. Täytä hakemus huolellisesti, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin. 

Käsittelemme hakemuksesi muutaman pankkipäivän kuluessa. Kun hakemuksesi on hyväksytty, saat tekstiviestin, jossa sinua pyydetään kirjautumaan uudelleen Aktia Sign -allekirjoitusportaaliin palveluiden sopimusten allekirjoittamiseen käyttöönottoa varten.

Siirry tunnistautumiseen ja täytä hakemus

Kun hakemuksesi on hyväksytty, saat käyttöösi Aktian pankkitunnukset ja käyttötilin. Tunnukset lähetetään postitse kotiisi. Tämän jälkeen voit tilata myös muita palveluita.

Avaa lapselle asiakkuus Aktiaan

Nyt myös lapsen tilin avaaminen onnistuu kätevästi verkossa. Voit avata verkossa juniorvaltakirjan  avulla muitakin pankkipalveluja ja tilata alaikäiselle lapsellesi vaikka Aktia Debit -kortin.

Lue lisää lapsen pankkiasioista

 

Aktian asiakkaana saat enemmän

Aktian asiakkaana käytössäsi ovat kattavat säästämisen ja sijoittamisen ratkaisumme, kaikki tarvitsemasi maksamisen ja lainaamisen palvelut sekä henkilöturvat taloutesi turvaamiseen odottamattomissa tilanteissa.

Aktian asiakkaana saat enemmän

Tutustu myös näihin

Lisätietoja asiakkuudesta

Tutustu asiakasetuihimme täällä.

Palveluidemme hinnat löydät hinnastosivuiltamme.

Tutustu hinnastoon