Siirry sisältöön Siirry chattiin

Aktia ID

Aktia ID on älypuhelimella tai tabletilla toimiva tunnistussovellus, jonka avulla voit jatkossa kirjautua Aktian sähköisiin palveluihin sekä henkilöasiakkaana viranomaisten ja yritysten tarjoamiin vahvaa tunnistusta edellyttäviin palveluihin ilman avaintunnuskorttia (esim. Kela, OmaKanta, Vero.fi). Sovellus helpottaa turvallista asiointiasi Aktian ja muiden toimijoiden verkkopalveluissa. 

Lisäämme Aktia ID - tunnistussovelluksen käyttökohteita vaiheittain. Aktia ID-tunnistussovellus toimii sekä iOS- että Android-laitteilla.

Sovelluksen lataaminen

Lataa Aktia ID -tunnistussovellus mobiililaitteellesi sovelluskaupasta.

Lataa iPhonelle

Lataa Androidille

Sovelluksen lataaminen

Rekisteröidy sovellukseen

Ennen kuin aloitat, varmistathan, että sinulla on tiedossasi Aktian verkkopankin käyttäjätunnus ja verkkopankissa luomasi salasana.

Kun kaikki on kunnossa, voit ladata sovelluksen ja seurata näytön ohjeita rekisteröitymistä varten.

Rekisteröidy sovellukseen

Sovelluksen käyttö

Aktia ID on älypuhelimella tai tabletilla toimiva tunnistussovellus, jonka avulla voit kirjautua Aktian tarjoamiin sähköisiin palveluihin sekä viranomaisten ja yritysten tarjoamiin vahvaa tunnistusta edellyttäviin palveluihin ilman avaintunnuskorttia (esim. Kela, OmaKanta, Vero.fi). Sovellus helpottaa turvallista asiointiasi Aktian ja muiden toimijoiden verkkopalveluissa. Sovelluksella voit myös tunnistautua tehdessäsi korttimaksuja. Korttimaksujen vahvistamiseen voit edelleen käyttää myös Wallet-varmennetta. Sovelluksen voit ladata ainoastaan Google Play ja App Store -sovelluskaupoista.

Tietyissä palveluissa tarvitset vielä avaintunnuskorttia. Lue lisää tästä.

 

Sovelluksen käyttö