Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian korttipalvelujen teknisestä virheestä johtuen käyttötileihin on syntynyt aiheettomia katevarauksia. Tämä ei vaadi kortinhaltijoilta toimenpiteitä ja aiheettomat katevaraukset purkautuvat itsestään viikon kuluessa. Pahoittelemme häiriöstä aiheutuvaa haittaa.
Aktian nimissä kalastellaan verkkopankkitunnuksia − hakukoneiden hakutuloksissa väärennettyjä sivustoja Lue lisää

Google Pay

Google Pay on nopea ja helppo tapa maksaa miljoonissa eri paikoissa – niin verkossa ja sovelluksissa kuin kaupoissa ja kahviloissa. Siinä on kaikki, mitä maksamiseen tarvitset, ja maksutietosi on moninkertaisesti suojattu.

Näin pääset alkuun

Aktian maksukorttisi lisääminen Google Payhin vie vain hetken.

  1. Avaa Aktia Wallet -sovellus.
  2. Valitse haluamasi kortti, paina "Lisää Google Payhin" -painiketta ja seuraa ohjeita.
  3. Valmista tuli! 
  Google Pay
Näin pääset alkuun
Tee korttimaksut puhelimellasi nopeasti ja turvallisesti. Google Pay on nopea ja helppo tapa maksaa miljoonissa eri paikoissa – niin verkossa ja sovelluksissa kuin kaupoissa ja kahviloissa. Siinä on kaikki, mitä maksamiseen tarvitset, ja maksutietosi on moninkertaisesti suojattu.
Google Payllä maksat entistäkin nopeammin lempisovelluksissasi ja -sivustoillasi. Ja kun maksat muilla sivustoilla tai uusissa sovelluksissa, sinun ei tarvitse enää luoda yhä uusia käyttäjätilejä. Valitset vain maksutavaksi Google Payn, vahvistat maksun ja se on siinä.
Google Pay ei lähetä credit- tai debit-numeroa maksutapahtuman mukana kauppiaalle. Tietosi on suojattu salatun virtuaalisen korttinumeron avulla, joten varsinaiset korttitietosi pysyvät turvassa. Jos puhelimesi katoaa tai varastetaan, voit lukita ja tyhjentää sen Paikanna puhelin -toiminnon avulla.