Siirry sisältöön
Tervetuloa uudelle sivustollemme! Julkaisun aikana sivuston käytössä voi esiintyä hetkittäistä hitautta.
Meillä erinomainen varainhoito kuuluu kaikille

Meillä erinomainen varainhoito kuuluu kaikille

Asuntovelallisille, vastasyntyneille, ruuhkavuosia eläville, keski-ikäisille nautiskelijoille, aktiivisille eläkeläisille… Siis juuri sinulle. Uskomme, että kun ajattelee pidemmälle, jokaiselle löytyy sopiva tapa kehittää omaa talouttaan ja hyvinvointiaan. 

Ehkä olet vasta suunnittelemassa säästämisen aloittamista ja ensimmäistä rahastomerkintääsi? Vai oletko jo ehtinyt rakentaa mittavan sijoitussalkun? Olipa tilanteesi mikä tahansa, moneen kertaan palkittu varainhoito-osaamisemme voi auttaa sinua onnistumaan ja saavuttamaan tavoitteesi. Tervetuloa löytämään kanssamme oma tapasi vaurastua. 


Erinomaiset ratkaisut 

Valitsemme aina juuri sinulle parhaat ratkaisut. Tiedämme kyllä, että emme voi itse olla parhaita kaikessa. Siksi emme tarjoa sinulle vain omia tuotteitamme, vaan etsimme salkkuusi markkinoiden toimivimmat korko-, osake- ja vaihtoehtoiset sijoitukset niin omista kuin maailmanlaajuisen kumppaniverkostomme valikoimista. 

Erinomaisen yksilöllisesti

Meille on tärkeää, että varallisuuttasi hoidetaan juuri sinun tavoitteidesi mukaisesti ja sinulle sopivalla riskitasolla. Suomalaisena yrityksenä ymmärrämme tarpeesi ja voimme tarjota sinulle yksilöllisiä ratkaisuja ja neuvoja.

Erinomaisen vastuullisesti

Uskomme, että vastuullisesti toimivat yritykset luovat parempaa tuottoa pitkällä aikavälillä. Siksi vastuullisuus on meillä luonnollinen osa kaikkea sijoitustoimintaamme, ei vain yksi tuoteryhmä. 

Erinomaiset tulokset

Loppujen lopuksi sijoittamisessa ja varainhoidossa ratkaisevat tulokset. Jokainen tietysti kehuu omia ratkaisujaan ja tuotteitaan, mutta kun katsotaan, mitä riippumattomat vertailut sanovat, nousee yksi vuodesta toiseen yli muiden. 

Aktian varainhoitosalkut – varainhoidon kokonaisratkaisu, johon sinullakin on varaa

Aktiivisesti hoidetut ja Aktian allokaatiotiimin näkemyksen mukaisesti laajasti eri omaisuuslajeihin hajautetut rahastomuotoiset varainhoitosalkkumme ovat erinomainen säästämisen ja sijoittamisen kokonaisratkaisu, joka tuo suurten sijoittajien salkunhoitopalvelut kustannustehokkaasti ulottuvillesi sinulle sopivalla riskitasolla.  

 

Miten muutat vaurastumisunelmasi suunnitelmaksi?

Lue esimerkkimme, joka antaa n. 500 000 syytä miksi sinunkaan ei ehkä kannattaisi säästää pelkästään seiniin. Ja anna meidän laatia juuri sinulle sopiva vaurastumissuunnitelma.
Miten muutat vaurastumisunelmasi suunnitelmaksi?

Rakenna oma salkkusi ja hyödynnä laaja sijoitustuotevalikoimamme

Asiakkaanamme voit hyödyntää valikoimastamme löytyvät markkinoiden toimivimmat korko-, osake- ja vaihtoehtoiset sijoitukset niin omista kuin maailmanlaajuisen kumppaniverkostomme tuotteista. 
Rakenna oma salkkusi ja hyödynnä laaja sijoitustuotevalikoimamme

Sijoitusapuri auttaa alkuun

Sijoitusapurimme auttaa sinut alkuun ja suosittelee juuri sinun tavoitteisiisi ja sijoitusaikaasi sopivaa sijoituskohdetta. 

Historiallinen tuottokehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sijoitusten arvo voi nousta tai laskea. Sijoittaja voi menettää osan tai kaikki sijoittamistaan varoista. Esitteet ja tietosivut ovat saatavilla kunkin tuotteen tuotekohtaisilla sivuilla osoitteessa aktia.fi/sijoituskohteet. Sisältöä ei tule pitää henkilökohtaisena sijoitusneuvona tai sijoitussuosituksena.