Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian nimissä soitetaan huijauspuheluita, joissa varoitetaan esimerkiksi pankkitunnusten tai tilin olevan vaarassa

Huijari pyrkii todistamaan asiansa oikeaksi lähettämällä tekstiviestin, joka näkyy samassa tutussa viestiketjussa kuin Aktian aidot viestit. Lue lisää.

Meillä erinomainen varainhoito kuuluu kaikille

Meillä erinomainen varainhoito kuuluu kaikille

Asuntovelallisille, vastasyntyneille, ruuhkavuosia eläville, keski-ikäisille nautiskelijoille, aktiivisille eläkeläisille… Siis juuri sinulle. Uskomme, että kun ajattelee pidemmälle, jokaiselle löytyy sopiva tapa kehittää omaa talouttaan ja hyvinvointiaan.

Ehkä olet vasta suunnittelemassa säästämisen aloittamista ja ensimmäistä rahastomerkintääsi? Vai oletko jo ehtinyt rakentaa mittavan sijoitussalkun? Olipa tilanteesi mikä tahansa, moneen kertaan palkittu varainhoito-osaamisemme voi auttaa sinua onnistumaan ja saavuttamaan tavoitteesi. Tervetuloa löytämään kanssamme oma tapasi vaurastua.

Erinomaiset ratkaisut
Valitsemme aina juuri sinulle parhaat ratkaisut. Tiedämme kyllä, että emme voi itse olla parhaita kaikessa. Siksi emme tarjoa sinulle vain omia tuotteitamme, vaan etsimme salkkuusi markkinoiden toimivimmat korko-, osake- ja vaihtoehtoiset sijoitukset niin omista kuin maailmanlaajuisen kumppaniverkostomme valikoimista. 

Erinomaisen yksilöllisesti
Meille on tärkeää, että varallisuuttasi hoidetaan juuri sinun tavoitteidesi mukaisesti ja sinulle sopivalla riskitasolla. Suomalaisena yrityksenä ymmärrämme tarpeesi ja voimme tarjota sinulle yksilöllisiä ratkaisuja ja neuvoja.

Erinomaisen vastuullisesti
Uskomme, että vastuullisesti toimivat yritykset luovat parempaa tuottoa pitkällä aikavälillä. Siksi vastuullisuus on meillä luonnollinen osa kaikkea sijoitustoimintaamme, ei vain yksi tuoteryhmä. 

Erinomaiset tulokset
Loppujen lopuksi sijoittamisessa ja varainhoidossa ratkaisevat tulokset. Jokainen tietysti kehuu omia ratkaisujaan ja tuotteitaan, mutta kun katsotaan, mitä riippumattomat vertailut sanovat, nousee yksi vuodesta toiseen yli muiden. 

Aktian varainhoitosalkut – varainhoidon kokonaisratkaisu, johon sinullakin on varaa

Aktiivisesti hoidetut ja Aktian allokaatiotiimin näkemyksen mukaisesti laajasti eri omaisuuslajeihin hajautetut rahastomuotoiset varainhoitosalkkumme ovat erinomainen säästämisen ja sijoittamisen kokonaisratkaisu, joka tuo suurten sijoittajien salkunhoitopalvelut kustannustehokkaasti ulottuvillesi sinulle sopivalla riskitasolla.  

 

Miten muutat vaurastumisunelmasi suunnitelmaksi?

Lue esimerkkimme, joka antaa n. 500 000 syytä miksi sinunkaan ei ehkä kannattaisi säästää pelkästään seiniin. Ja anna meidän laatia juuri sinulle sopiva vaurastumissuunnitelma.

Miten muutat vaurastumisunelmasi suunnitelmaksi?

Rakenna oma salkkusi ja hyödynnä laaja sijoitustuotevalikoimamme

Asiakkaanamme voit hyödyntää valikoimastamme löytyvät markkinoiden toimivimmat korko-, osake- ja vaihtoehtoiset sijoitukset niin omista kuin maailmanlaajuisen kumppaniverkostomme tuotteista. 
Rakenna oma salkkusi ja hyödynnä laaja sijoitustuotevalikoimamme

Tämä on mainos. Historiallinen tuottokehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tulevia tuottoja ei voida päätellä aiemmasta tuloksesta. Sijoitusten arvo voi nousta tai laskea. Sijoittaja voi menettää osan tai kaikki sijoittamistaan varoista. Asiakkaan tulee aina ennen sijoituspäätöksen tekemistä tutustua avaintietoasiakirjaan. Esitteet ja tietosivut ovat saatavilla kunkin tuotteen tuotekohtaisilla sivuilla osoitteessa aktia.fi/sijoituskohteet. Sisältöä ei tule pitää henkilökohtaisena sijoitusneuvona tai sijoitussuosituksena.

Kestävyysluokitus tietojen hakupäivänä. Yritysten ja valtioiden kestävyyspisteet ja sijoitustyyli tietojen hakupäivänä. Morningstarin Sustainability Score sisältää Sustainalyticsin yritys- ja maatason analyysin. Tiedot tietojen hakupäivästä ovat saatavilla pyynnöstä.

Hiilimittarit tietojen hakupäivänä. Tiedot tietojen hakupäivästä ja katetun pääomamäärän prosenttiosuudesta on saatavilla pyynnöstä. Tiedot perustuvat ainoastaan pitkiin positioihin.

Morningstarin tuottamat tunnusluvut © 2024 Morningstar, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Tässä esitetyt tiedot: (1) ovat Morningstarin ja/tai sen sisällöntuottajien omaisuutta, (2) tietoja ei saa kopioida tai jakaa ja (3) niiden tarkkuutta, täydellisyyttä tai ajankohtaisuutta ei voida taata. Morningstar tai sen sisällöntuottajat eivät vastaa näiden tietojen käytöstä aiheutuvista vahingoista tai menetyksistä. Tulevia tuottoja ei voida päätellä aiemmasta tuloksesta.