Gå vidare till innehållet Gå vidare till chatten
På grund av en tekniskt fel i Aktias korttjänster har det uppstått obefogade täckningsreservationer på brukskontot. Detta kräver inga åtgärder från kortinnehavaren och de obefogade täckningsreserveringarna försvinner automatiskt inom en vecka. Vi beklagar de olägenheter som detta har medfört.
Försök att få tag på nätbankskoder i Aktias namn – falska nätsidor bland sökmotorernas sökresultat Läs mera
Suverän kapitalförvaltning tillhör alla

Suverän kapitalförvaltning tillhör alla

Vår suveräna kapitalförvaltning är till för dem med bostadsskuld, för nyfödda, för dem som är mitt i småbarnsåren, för medelålders livsnjutare, aktiva pensionärer... Alltså just för dig. Vi tror på att alla har möjlighet att utveckla sin ekonomi och sitt välbefinnande bara man tänker framåt.

Planerar du att börja spara och göra din första fondplacering? Eller har du kanske redan hunnit bygga en omfattande placeringsportfölj? Vad din situation än är kan vår mångfaldigt prisbelönta kapitalförvaltning hjälpa dig att lyckas nå dina mål. Välkommen att tillsammans med oss hitta ditt eget sätt att öka din förmögenhet.

Suveräna lösningar
Vi väljer alltid ut de lösningar som är bäst för just dig. Men vi vet att vi inte kan vara bäst på allt. Därför erbjuder vi inte endast våra egna produkter, utan hittar de bästa ränte-, aktie- och alternativa placeringarna för din portfölj både ur våra egna och våra samarbetspartners sortiment.

Alltid individuellt
För oss är det viktigt att din förmögenhet sköts just enligt dina målsättningar och på den risknivå som passar dig. Som ett finländskt företag förstår vi dina behov och kan erbjuda dig individuella lösningar och råd.

Alltid ansvarsfullt
Vi tror att företag som agerar ansvarsfullt skapar bättre avkastning på lång sikt. Därför är ansvarsfullhet en naturlig del av all vår placeringsverksamhet och inte bara en enskild produktgrupp. 

Suveräna resultat
När det kommer till placerande och kapitalförvaltning är det sist och slutligen en sak som är av störst betydelse. Resultat. Alla berömmer förstås sina egna produkter och lösningar men oberoende jämförelser visar att en kapitalförvaltare skiljer sig från mängden från år till år.

Morningstar valde ut Finlands bästa kapitalförvaltningshus i tre kategorier. Aktia var bäst i dem alla.

Morningstar har valt Aktia till Finlands bästa aktie- och räntefondförvaltare samt bästa fondhus år 2021. 

Läs mera

Morningstar valde ut Finlands bästa kapitalförvaltningshus i tre kategorier. Aktia var bäst i dem alla.

Aktias förvaltningsportföljer – en kapitalförvaltningslösning som du har råd med

Våra fondbaserade förvaltningsportföljer är en utmärkt paketlösning för sparande som ger dig tillgång till samma möjligheter som stora internationella investerare på den risknivå som passar dig. Portföljerna förvaltas aktivt av Aktias allokeringsteam som sprider medlen effektivt mellan olika tillgångsslag.

 

Gör din förmögenhetsdröm till en förmögenhetsplan

Se vårt exempel som ger ca 500 000 skäl till varför inte heller du borde spara enbart för väggarna. Och låt oss göra en förmögenhetsplan som passar just dig.

Gör din förmögenhetsdröm till en förmögenhetsplan

Bygg din egen portfölj ur marknadens bästa fondurval

Hos oss kan du utnyttja marknadens bästa ränte-, aktie- och alternativa placeringar både ur vårt eget och våra internationella samarbetspartners sortiment.  
Bygg din egen portfölj ur marknadens bästa fondurval

Placeringsassistenten hjälper dig att komma igång

Vår placeringsassistent hjälper dig att komma igång och rekommenderar placeringsobjekt som passar just dina målsättningar och din tidshorisont.

Den historiska avkastningen är ingen garanti för framtida utveckling. Placeringarnas värde kan stiga eller sjunka. Placeraren kan förlora en del eller hela det placerade kapitalet. Prospekten och informationssidorna är tillgängliga på varje produkts produktspecifika sida på adressen aktia.fi/sijoituskohteet. Innehållet skall inte ses som personlig placeringsrådgivning eller som personliga rekommendationer.