Siirry sisältöön Siirry chattiin
Joustavaa ja pitkäaikaista varainhoitoa

Aktia Kapitalisaatiosopimus

Joustavaa ja pitkäaikaista varainhoitoa

Aktia Kapitalisaatiosopimus on määräaikainen yksityishenkilöille, yrityksille ja säätiöille tarkoitettu verotuksellisesti tehokas ja vaivaton varainhoidon ratkaisu, jonka minimisijoitus on 200 000 euroa. Valittavanasi on viisi aktiivisesti hoidettua salkkua, joista huolehtii puolestasi Aktian allokaatiotiimi.

Kapitalisaatiosopimuksen edut

Selkeä 

Viisi salkkuvaihtoehtoa, joilla on selkeästi määritellyt riskitasot. Salkkua vaihtamalla voit ilman veroseuraamuksia muuttaa sijoitusten riskitasoa ja sijoitusstrategiaa. 

Joustava 
Voit joustavasti tehdä lisäsijoituksia tai irtisanoa sopimuksen koska tahansa sopimusaikana. 

Vaivaton

Kapitalisaatiosopimuksen voimassaoloaikana ei aiheudu hallinnollista työtä, ei kauppalaskelmia eikä sitä tarvitse ilmoittaa verotuksessa. 

Tehokas 
Sopimuksen tuottoa ei veroteta sopimuksen voimassaoloaikana Tuotto verotetaan varoja nostettaessa, tuotto on veronalaista pääomatuloa. Sijoituskohteiden vaihdot eivät aiheuta veroseuraamuksia.

Pitkäaikainen

Sijoitushorisontti voi jatkua seuraavaan sukupolveen. Sopimus ei pääty kuolemaan, vaan jatkuu kuolinpesän tai perillisen omistuksessa.

Tutustu huolellisesti ennen sijoituspäätöksen tekemistä tuotetietoihin ja sopimusehtoihin. Tarkempaa tietoa salkkujen sijoitustoiminnasta sekä salkkujen aiemmasta tuotto- ja arvonkehityksestä sekä tuottonäkymien laskelmat löytyvät salkkukohtaisilta sivuilta.


Kapitalisaatiosopimuksen edut

Jätä yhteydenottopyyntö, niin voimme keskustella tarkemmin sijoitusratkaisusta ja sinun toiveistasi.

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön oheisella lomakkeella. Olemme pian yhteydessä ja voimme sopia tapaamisen sinulle sopivaan ajankohtaan.

Viisi salkkuvaihtoehtoa

Varovainen

0 % osakkeet
100 % korot

Maltillinen

20 % osakkeet
80 % korot

Tasapainoinen

50 % osakkeet
50 % korot

Tuottohakuinen

80 % osakkeet
20 % korot

Rohkea

100 % osakkeet
0 % korot

Tutustu salkkuihin

Vakuutuksen myöntää Aktia Henkivakuutus Oy, jonka asiamiehenä Aktia Pankki toimii.

Tämä on mainos. Historiallinen tuottokehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tulevia tuottoja ei voida päätellä aiemmasta tuloksesta. Sijoitusten arvo voi nousta tai laskea. Sijoittaja voi menettää osan tai kaikki sijoittamistaan varoista. Asiakkaan tulee aina ennen sijoituspäätöksen tekemistä tutustua avaintietoasiakirjaan. Esitteet ja tietosivut ovat saatavilla kunkin tuotteen tuotekohtaisilla sivuilla osoitteessa aktia.fi/sijoituskohteet. Sisältöä ei tule pitää henkilökohtaisena sijoitusneuvona tai sijoitussuosituksena.

Vastuullisuusluokittelu eli sustainability rating annetaan rahastoille, kun Morningstarin datan kattavuus on vähintään 67 %. Morningstarin sustainability rating sisältää Sustainalyticsin yritys- ja maatason analyysin. Morningstar® Low Carbon Designation™ -merkki annetaan, kun Morningstarin datan kattavuus rahaston sijoituksista on vähintään 67 % ja, kun hiiliriskit ja fossiilisten polttoaineiden altistuma rahaston sijoituksissa on pieni. Metodologiasta lisätietoja suoraan palveluntarjoajalta ja palveluntarjoajan dokumentaatiosta. Tiedot perustuvat tietojen hakupäivään. Tiedot tietojen hakupäivästä ja katetun pääomamäärän prosenttiosuudesta on saatavilla pyynnöstä.

Morningstarin tuottamat tunnusluvut © 2024 Morningstar, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Tässä esitetyt tiedot: (1) ovat Morningstarin ja/tai sen sisällöntuottajien omaisuutta, (2) tietoja ei saa kopioida tai jakaa ja (3) niiden tarkkuutta, täydellisyyttä tai ajankohtaisuutta ei voida taata. Morningstar tai sen sisällöntuottajat eivät vastaa näiden tietojen käytöstä aiheutuvista vahingoista tai menetyksistä. Tulevia tuottoja ei voida päätellä aiemmasta tuloksesta.