Siirry sisältöön Siirry chattiin
Asiakkaiden palveluita voidaan rajoittaa puutteellisten tuntemistietojen takia.

Tarkistathan verkko- tai mobiilipankista, että olet päivittänyt tuntemistietosi.

Joustavaa ja pitkäaikaista varainhoitoa

Aktia Kapitalisaatiosopimus

Joustavaa ja pitkäaikaista varainhoitoa

Aktia Kapitalisaatiosopimus on määräaikainen yksityishenkilöille, yrityksille ja säätiöille tarkoitettu verotuksellisesti tehokas ja vaivaton varainhoidon ratkaisu, jonka minimisijoitus on 200 000 euroa. Valittavanasi on kolme aktiivisesti hoidettua salkkua, joista huolehtii puolestasi Aktian allokaatiotiimi.

Kapitalisaatiosopimuksen edut

Selkeä 

Kolme salkkuvaihtoehtoa, joilla on selkeästi määritellyt riskitasot. Salkkua vaihtamalla voit ilman veroseuraamuksia muuttaa sijoitusten riskitasoa ja sijoitusstrategiaa. 

Joustava 
Voit joustavasti tehdä lisäsijoituksia tai irtisanoa sopimuksen koska tahansa sopimusaikana. 

Vaivaton

Kapitalisaatiosopimuksen voimassaoloaikana ei aiheudu hallinnollista työtä, ei kauppalaskelmia eikä sitä tarvitse ilmoittaa verotuksessa. 

Tehokas 
Sopimuksen tuottoa ei veroteta sopimuksen voimassaoloaikana Tuotto verotetaan varoja nostettaessa, tuotto on veronalaista pääomatuloa. Sijoituskohteiden vaihdot eivät aiheuta veroseuraamuksia.

Pitkäaikainen

Sijoitushorisontti voi jatkua seuraavaan sukupolveen. Sopimus ei pääty kuolemaan, vaan jatkuu kuolinpesän tai perillisen omistuksessa.

Tutustu huolellisesti ennen sijoituspäätöksen tekemistä tuotetietoihin ja sopimusehtoihin.


Kapitalisaatiosopimuksen edut

Kolme salkkuvaihtoehtoa

Maltillinen

20 % osakkeet
60 % korot
20 % vaihtoehtoiset

Tasapainoinen

50 % osakkeet
35 % korot
15 % vaihtoehtoiset

Tuottohakuinen

80 % osakkeet
20 % korot

Tutustu salkkuihin

Vakuutuksen myöntää Aktia Henkivakuutus Oy, jonka asiamiehenä Aktia Pankki toimii.

Tämä on mainos. Historiallinen tuottokehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tulevia tuottoja ei voida päätellä aiemmasta tuloksesta. Sijoitusten arvo voi nousta tai laskea. Sijoittaja voi menettää osan tai kaikki sijoittamistaan varoista. Asiakkaan tulee aina ennen sijoituspäätöksen tekemistä tutustua avaintietoesitteeseen/avaintietoasiakirjaan. Esitteet ja tietosivut ovat saatavilla kunkin tuotteen tuotekohtaisilla sivuilla osoitteessa aktia.fi/sijoituskohteet. Sisältöä ei tule pitää henkilökohtaisena sijoitusneuvona tai sijoitussuosituksena.