Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian nimissä lähetetään aktiivisesti huijausviestejä. Myös huijausverkkolaskuja on liikkeellä.

Aktian nimissä on lähetetty huijausviestejä, joissa ilmoitetaan, että ”sinulla on uusi päivitys”, ja pyydetään kirjautumaan. Linkki ohjaa valesivustolle, joten älä klikkaa linkkiä!

Useat yhtiöt ovat saaneet huijauslaskuja ja laskuissa pyydetään suorittamaan maksamatta jäänyt lasku heti.
Muistutuksena asiakkaillemme, että laskut pitää aina avata ja tarkastaa huolellisesti ennen maksamista, sillä huijauslaskut ovat kehittyneet viime vuosina, ja ne ovat yhä vaikeammin tunnistettavissa.

Lue lisää turvallisesta asioinnista täältä.

 

Kattava täyden valtakirjan varainhoitoratkaisu vakuutuskuoressa

Aktia Avara Sijoitusvakuutus ja Aktia Avara Kapitalisaatiosopimus

Kattava täyden valtakirjan varainhoitoratkaisu vakuutuskuoressa

Aktia Avara Sijoitusvakuutus ja Aktia Avara Kapitalisaatiosopimus tarjoavat joustavan ja verotehokkaan tavan pitkäaikaiseen sijoittamiseen yli 500 000 euron sijoitusvarallisuudelle henkivakuutusturvalla tai ilman. Aktia Avara -ratkaisuissa varallisuuttasi hoidetaan aina täyden valtakirjan mallilla. Vakuutusmuotoisista tuotteistamme ne mahdollistavat laajimman sijoituskohdevalikoiman.

Joustava

Voit joustavasti tehdä lisäsijoituksia tai irtisanoa sopimuksen sopimusaikana. 

Vaivaton

Sopimuksen voimassaoloaikana ei aiheudu hallinnollista työtä, ei kauppalaskelmia eikä säästön arvoa tarvitse ilmoittaa veroilmoituksella. 

Tehokas 

Sopimuksen tuottoa ei veroteta sopimuksen voimassaoloaikana. Verotus tapahtuu varoja nostettaessa, ja vain tuotto on veronalaista tuloa. Sijoituskohteiden vaihdot eivät aiheuta veroseuraamuksia.


Tutustu ennen sijoituspäätöksen tekemistä huolellisesti tuotetietoihin ja sopimuksen ehtoihin. 

Joustava

Sijoituskohteet

Voit halutessasi rakentaa yhdessä Aktian asiantuntijoiden kanssa oman sijoitushorisonttisi ja riskitasosi mukaisen allokaation.

Varainhoitoratkaisut

  • Voit sijoittaa säästösi valmiisiin täyden valtakirjan sijoitusstrategioihin. Teemme valitun strategian mukaiset sijoituspäätökset puolestasi. 
  • Voit valita itsellesi sopivan strategian tarjoamistamme vaihtoehdoista.

Yksittäiset sijoitusinstrumentit

  • Vakuutussäästön arvo voidaan liittää myös yksittäisiin sijoitusinstrumentteihin, kuten osakkeisiin, sijoitusrahastoihin, joukkovelkakirjalainoihin tai erilaisiin vaihtoehtoisiin sijoitusinstrumentteihin.

Aktia Avara Sijoitusvakuutuksen ja Aktia Avara Kapitalisaatiosopimuksen myöntää Aktia Henkivakuutus Oy, jonka asiamiehenä Aktia Pankki Oyj toimii.