Aktia Debit

Kun sinulla on Aktia Debit, tiedät aina kuinka paljon rahaa sinulla on käytettävissäsi ja nostat rahaa turvallisesti sekä Suomessa että ulkomailla. Kaikki kortilla tehdyt ostot ja nostot veloitetaan suoraan pankkitililtäsi.

  • Sopii hyvin nuorille
  • Kortti voidaan myöntää jokaiselle 18 vuotta täyttäneelle henkilölle
  • Kortti voidaan myöntää 7–17-vuotiaille vanhempien suostumuksella
  • Aktia Debit maksaa 5 euroa kuukaudessa. Maksua ei peritä alle 27-vuotiailta.

Aktia Debit ulkomailla

Aktia Debit -kortilla voit nostaa käteistä ulkomailla automaateista, joissa on Mastercard-merkki. Nostosta tehdään katevaraus tilillesi. Nostamasi summa ja muussa valuutassa kuin euroissa nostetun summan nostoprovisio veloitetaan tililtäsi muutaman päivän kuluessa. 

Kortilla voit myös maksaa ostoksia ulkomailla Mastercardin hyväksyvissä liikkeissä, ja kate varataan tililtäsi maksun yhteydessä. Ulkomaille matkustavalle suosittelemme kuitenkin aina myös käteisen rahan mukaan ottamista Aktia Debit -kortin lisäksi. Kansainvälisissä tietoliikenneyhteyksissä voi joskus esiintyä rahan nostoa haittaavia katkoksia.

Hätäkäteispalvelu

Jos sinulta varastetaan tai hävität Aktian maksukortin (Mastercard) ulkomaanmatkalla, voit saada apua hätäkäteisen muodossa siinä maassa, jossa olet. Lue lisää hätäkäteispalvelusta.
 

Korttireklamaatio

Jos et ole saanut tilaamiasi tuotteita tai verkko-ostoksesi on veloitettu tuplasti, voit ostosuojan avulla saada rahasi takaisin. Lue lisää.

Aktia Debit -kortilla voi maksaa verkossa

Aktia Debit on turvallinen maksutapa kaikessa verkkomaksamisessa. Verkossa maksamisen turvallisuutta lisää Mastercard Secure Code, joka on pankkien ja Mastercardin yhteistyössä kehittämä varmistuspalvelu. Yli 50 % maailman verkko-ostoksista maksetaan Mastercardilla. Lue lisää verkossa maksamisesta.

Aktia Debit -kortin numero

Maksaessasi ostoksia verkossa Aktia Debit -kortilla käytä korttinumeroa ja kortin turvakoodia (CVV-koodi). Korttinumero löytyy kortin etupuolelta ja turvakoodi on kolminumeroinen luku kortin takana. Maksu veloitetaan pankkitililtäsi.

Aktia Debit -ikäraja

Aktia Debit kortti voidaan myöntää 18 vuotta täyttäneille. Vanhempien suostumuksella Aktia Debit -kortti voidaan myöntää myös 7–17-vuotiaille lapsille ja nuorille.