Hitta din drömbostad

Bostadsköpet är en av de största och mest spännande affärerna i ditt liv. Som proffs inom fastighetsförmedling vill vi gärna vara med om att säkerställa att köpet av det nya hemmet löper smidigt. Bekanta dig med objekten till salu och ta kontakt med oss när du har hittat en lämplig bostad.

Sök objekt

Ska du sälja din bostad?

Ta kontakt med oss redan när du planerar bostadsbyte och låt våra erfarna mäklare sköta försäljningen av din nuvarande bostad, så kan du själv koncentrera dig på andra viktiga saker i livet. Be om en kostnadsfri värdering av din bostad; du får samtidigt en individuell förmedlingsoffert.

Be om en kostnadsfri värdering

Aktia Fastighetsförmedling

Låt ditt hem visas i värdigt sällskap.

Tack vare vår yrkeskunniga personal och förstklassiga marknadsföring får din bostad effektivt och tryggt en ny ägare via oss. Våra fastighetsmäklare följer aktivt med bostadsmarknaden och kan ge dig aktuell information om prisutvecklingen och marknadsläget i ditt område.

Kontakta oss redan då du funderar på bostadsbyte och överlåter försäljningen av din bostad till våra erfarna och yrkeskunniga mäklare så kan du utan bekymmer koncentrera dig på annat.

Ta kontakt eller be om en kostnadsfri värdering av din bostad