Etuasiakas

Aktian Etuasiakkaana saat etuja hinnoittelussa, aktiivista talouden hoitoa ja henkilökohtaista palvelua haluamassasi kanavassa. Katso tarkemmat asiakasetujen ehdot tästä.

Etuasiakkaan edut

 • Päivittäisasioinnin kokonaisuus hintaan 4 euroa/kk sisältää tilit, verkkopankin, mobiiliverkkopankin ja Visa Credit/Debit -kortin.
 • Verkkopankissa toimivan Oma talous -palvelu, jonka avulla näet helposti menosi ja tulosi eri ryhmiin lajiteltuina
 • Alennuksia vakuutuksista, rahastomerkinnöistä ja kiinteistönvälityspalkkioista
 • Yhteydenotto vähintään kerran vuodessa sekä aktiivista reagointia muutoksiin elämäntilanteessasi
 • Oma yhteyshenkilö, joka on helposti tavoitettavissa kun tarvitset neuvoja taloutesi hoitamiseen
 • Päivittäisten pankkiasioiden nopea hoito asiakaspalvelussa (010 247 010).
Varaa aika
Jätä yhteydenottopyyntö

Lue lisää etu -asiakkuudesta

Päivittäiset pankkipalvelut

Etuasiakkaana saat päivittäiset pankkipalvelut huomattavalla alennuksella. Kaikki tilisi, verkkopankkisi ja Visa Credit/Debit -korttisi maksavat sinulle vain 4 euroa/kk. Normaali hinta näille palveluille on 8 euroa/kk, joten Etuasiakkaana saat ne puoleen hintaan.

Jos haluat ja luotonmyöntökriteerit täyttyvät, voit myös vaihtaa kortin Visa Gold -korttiin, jolloin kuukausihinta on 6,50 euro/kk. Listahinta tälle paketille on 10,50 euroa/kk.

Vertaile korttien ominaisuuksia tästä.

Muut alennukset

Kuukausisäästämisen merkintäpalkkiot
Saat 100 %:n alennuksen merkintäpalkkioista kun säästät yli 50 euroa/kk Aktian hallinnoimiin rahastoihin.

Jatkuvat vakuutusalennukset
Myönnämme jatkuvan 12 % alennuksen kotivakuutuksesta ja siihen liitettävistä lisäturvavakuutuksista. Tämä koskee 7.1.2014 jälkeen otettuja koti-, tapaturma-, matkustaja-, ja kotieläinvakuutuksia*. Mikäli olet ottanut kotivakuutuksesi ennen 7.1.2014, sinulle on myönnetty vakuutusetuna -20 % ensimmäisenä vuonna ja tämän jälkeen saat jatkuvan -10 % alennuksen.

Lisäksi tarjoamme Etuasiakkaillemme jatkuvan 12% alennuksen määrittelemistämme henki- ja työkyvyttömyysvakuutuksen maksuista. Pariturvana otetusta henkivakuutuksesta myönnämme jatkuvan 20 %:n alennuksen.

Ajoneuvo- ja venevakuutuksista myönnämme sinulle jatkuvan -10 % alennuksen (-20% ensimmäisenä vuonna).

*Ei koske sairaskuluvakuutuksia, vakuutusvarausta syntymättömälle lapselle, määräaikaista matkavakuutusta tai lakisääteistä liikennevakuutusta.

Alennus kiinteistönvälityspalkkioista
Myönnämme sinulle 10 %:n alennuksen välityspalkkiosta (arvo enintään 500 euroa).

Oma yhteyshenkilö

Osaaminen
Yhteyshenkilösi hallitsee tärkeimmät taloutesi perusasiat kuten lainat, säästäminen, vakuutukset, tilit ja kortit. Hän osaa neuvoa sinulle parhaat ratkaisut kussakin elämäntilanteessasi.

Tavoitettavuus
Saat yhteyshenkilösi suoran numeron ja yhteystiedot ensimmäisessä tapaamisessa. Voit tämän jälkeen olla häneen yhteydessä aina kun tarvitset apua asioiden pohdintaan. Jättäessäsi soittopyynnön vastaamme sinulle yhden arkipäivän kuluessa.

Lupaukset
Sinua ei unohdeta, vaan yhteyshenkilösi on sinuun yhteydessä vähintään kerran vuodessa. Mikäli sinulla on esimerkiksi erääntyviä talletuksia, otamme luonnollisesti yhteyttä useammin.

Asiakaspalvelu

Osaaminen
Asiakaspalveluhenkilökuntamme on erikoistunut päivittäisten pankkiasioiden hoitamiseen. Voit esimerkiksi tehdä muutoksia tileihin, tilata kortteja tai uusia talletuksia heidän kauttaan vaivattomasti.

Lisäksi saat asiakaspalvelun kautta apua verkkopankin käyttöön liittyvissä ongelmatilanteissa. Muissakin kysymyksissä voit huoletta soittaa asiakaspalveluun, he auttavat sinua aina eteenpäin.

Aukioloaika
Asiakaspalvelu palvelee sinua arkisin klo 8–20 numerossa 010 247 010. Tämän ulkopuolella voit jättää meille viestin, johon vastaamme seuraavan arkipäivän aikana.

Edellytykset

Olet automaattisesti Etuasiakas, kun sinulla on Aktiassa:

 • tili, jolle tulevat säännölliset tulot, kuten palkka tai eläke (väh. 500 euroa/kk)

Premium

Mikä Premium?

Aktian Premium-asiakkaana saat huomattavia etuja hinnoittelussa, ensiluokkaista asiantuntijapalvelua ja sinulle räätälöityjä ratkaisuja. Kuulut tärkeimpiin asiakkaisiimme.

Katso tarkemmat asiakasetujen ehdot tästä.

Oma Premium-asiantuntija ja päivittäiset pankkiasiat maksutta

Premium-asiakkaan edut

 • Päivittäiset pankkipalvelut maksutta
 • Vain Premium-asiakkaille tarjottava Visa Premium Gold -kortti, johon kuuluu jatkuva matkavakuutus ja ostoturva
 • Alennuksia vakuutuksista, rahastomerkinnöistä ja kiinteistönvälityspalkkioista
 • Yksilöllinen taloussuunnitelma ja kutsu taloudellisen tilanteesi läpikäyntiin vuosittain
 • Oma, sijoituspalvelututkinnon suorittanut yhteyshenkilö, joka tuntee tilanteesi ja jolta saat asiantuntijanäkemystä, kun sitä tarvitset
 • Premium-asiakkaiden oma asiakaspalvelu, jossa hoidat kätevästi monet päivittäiset pankkiasiat verkkopankkitunnuksilla tunnistautuen
 • Premium Vahtipalvelu, joka seuraa puolestasi sijoituksiasi 24/7 ja ilmoittaa sinulle arvonmuutoksista
 • Ajankohtaisia neuvoja ja ohjeita (mm. juristeilta) sisältävä Premium-uutiskirje sähköpostiisi neljä kertaa vuodessa
Varaa aika
Jätä yhteydenottopyyntö

 

Lue lisää Premium-asiakkuudesta

Yhteyshenkilö – sijoitusasiantuntija

Osaaminen
Yhteyshenkilösi on suorittanut sijoituspalvelututkinnon (APV1 tai APV2) ja erikoistunut Premium-asiakkaiden palvelemiseen. Hänen ensisijainen osaamisalueensa on säästäminen ja sijoittaminen, joten varallisuutesi kasvattaminen on yhteyshenkilösi erityisosaamista. Hän tekee myös henkilökohtaisen taloussuunnitelmasi.

Tavoitettavuus
Saat yhteyshenkilösi suoran numeron ja yhteystiedot ensimmäisessä tapaamisessa. Voit tämän jälkeen olla häneen yhteydessä aina kun tarvitset asiantuntijanäkemystä sijoitusratkaisujen pohdintaan. Jättäessäsi soittopyynnön vastaamme sinulle yhden arkipäivän kuluessa.

Lupaukset
Sinua ei unohdeta, vaan yhteyshenkilösi on sinuun yhteydessä vähintään kerran vuodessa. Mikäli sinulla on esimerkiksi erääntyviä talletuksia, otamme luonnollisesti yhteyttä useammin.

Premium-asiakaspalvelu

Osaaminen
Asiakaspalvelussa sinua palvelee Premium-tiimi, joka on erikoistunut Premium-asiakkaiden päivittäisten pankkiasioiden hoitamiseen. Voit esimerkiksi tehdä muutoksia tileihin, tilata kortteja tai uusia talletuksia tätä kautta vaivattomasti. Asiakaspalvelun Premium-tiimi auttaa sinua aina eteenpäin, joten voit huoletta soittaa heille kun kaipaat apua.

Ei jonottamista
Premium-asiakkaana puhelusi ohjataan muiden asiakkaiden ohi, joten pääset aina läpi asiakaspalveluumme ilman jonottamista. Sinut tunnistetaan tarvittaessa verkkopankkitunnuksilla.

Aukioloaika
Asiakaspalvelun Premium-tiimi palvelee sinua arkisin klo 8–20 numerossa 010 247 365. Tämän ulkopuolella voit jättää meille viestin, johon vastaamme seuraavan arkipäivän aikana.

Päivittäiset pankkipalvelut

Maksuttomat palvelut
Premium-asiakkaana päivittäiset pankkipalvelut ovat sinulle maksuttomia. Tämä tarkoittaa kaikkia tilejäsi, sinulle sopivinta korttia (poislukien Visa Platinum) ja verkkopankkia. Etusi on huomattava muihin asiakkaisiin verrattuna.

Räätälöity kortti
Lisäksi voit saada kortin, jota tarjoamme vain Premium-asiakkaille. Siinä on mm.:

 • jatkuva matkavakuutus, joka kattaa itsesi lisäksi yhdessä matkustettaessa puolisosi ja samassa taloudessa asuvat alle 20-vuotiaat lapset.
 • ostoturva, joka kattaa ostot 1 000 euroon asti 180 päivää ostopäivästä, mikäli jotain odottamatonta tapahtuu. Turvassa ei ole omavastuuta, ja se on voimassa kun ostokset on tehty kortin credit-ominaisuudella.
 • muista korteista erottuva ylellinen Premium-ilme.

Premium Vahtipalvelu

Vahtipalvelu
Premium Vahtipalvelu seuraa sijoituksiesi arvonkehitystä ja ilmoittaa sinulle muutoksista itse asettamiesi hälytysrajojen mukaan.

Valitset hälytysrajat
Asetamme rahastoille ja säästövakuutuksille hälytysrajat sijoitustesi riskiprofiiliin ja oman näkemyksesi mukaan. Voit valita arvonmuutoksen hälytysrajaksi 5 %, 7,5 %, 10 %, 15 %, 20 % tai 25 %. Voit muuttaa rajoja koska tahansa myös myöhemmin.

Muutoksen tapahtuessa
Kun sijoituksesi arvonmuutos on hälytysrajasi suuruinen, saat viestin antamaasi sähköpostiin ja verkkopankkiin. Myös yhteyshenkilösi saa tiedon muutoksesta, ja voitte yhdessä miettiä onko tarpeen ryhtyä toimenpiteisiin.

Muut alennukset

Kuukausisäästämisen merkintäpalkkiot
Saat 100 %:n alennuksen merkintäpalkkioista kun säästät yli 50 euroa/kk Aktian hallinnoimiin rahastoihin.

Jatkuvat vakuutusalennukset
Myönnämme jatkuvan 16 % alennuksen kotivakuutuksesta ja siihen liitettävistä lisäturvavakuutuksista. Tämä koskee 7.1.2014 jälkeen otettuja koti-, tapaturma-, matkustaja-, ja kotieläinvakuutuksia. Ei koske sairaskuluvakuutuksia, vakuutusvarausta syntymättömälle lapselle, määräaikaista matkavakuutusta tai lakisääteistä liikennevakuutusta. Mikäli olet ottanut kotivakuutuksesi ennen 7.1.2014, sinulle on myönnetty vakuutusetuna -20 % ensimmäisenä vuonna ja tämän jälkeen saat jatkuvan -10 % alennuksen. Lisäksi tarjoamme Premium-asiakkailemme jatkuvan 16 % alennuksen määrittelemistämme henki- ja työkyvyttömyysvakuutuksen maksuista. Pariturvana otetusta henkivakuutuksesta myönnämme jatkuvan 20 %:n alennuksen.

Ajoneuvo- ja venevakuutuksista myönnämme sinulle jatkuvan -10 % alennuksen (-20% ensimmäisenä vuonna).

Alennus kiinteistönvälityspalkkioista
Myönnämme sinulle 10 %:n alennuksen välityspalkkiosta (arvo enintään 500 euroa).

Premium uutiskirje

Sisältö
Premium-uutiskirjeeseen kerätään säästämisen, sijoittamisen ja juridisten asioiden ajankohtaisia aiheita. Kirjoittajina toimivat parhaat asiantuntijamme, ja valitsemme heidät kirjeen sisällön mukaan. Tätä tietoa et saa muualta.

Koska saatavilla?
Uutiskirje lähetetään neljä kertaa vuodessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Halutessasi voit myös noutaa paperiversion lähimmästä konttoristamme.

Edellytykset

Olet oikeutettu Premium-palveluun, kun sinulla on Aktiassa:

 • tili, jolle tulevat säännölliset tulot, kuten palkka tai eläke (väh. 500 euroa/kk)
 • vähintään yksi vakuutus Aktiassa
 • säännöllisen rahasto- tai vakuutussäästämisen vähintään 400 euron kuukausisäästösopimus tai vähintään 30 000 euroa rahasto- tai vakuutussijoituksina

Nuoret

Nuoriso- asiakkaana saat huomattavia hinta etuja ja opastusta oman talouden fiksussa hoitamisessa.

Edellytykset

Olet automaattisesti Nuorisoasiakas, kun olet 18–26-vuotias.

Aktia Nuoriso-asiakkaana saat huomattavia etuja hinnoittelussa ja opastusta oman talouden fiksussa hoitamisessa.

Uskomme vahvasti, että tulevaisuus on nuorissa. Siksi olet meille tärkeä asiakas, riippumatta nykyisestä tilanteestasi.

Katso tarkemmat asiakasetujen ehdot tästä.

Nuorisoasiakkaan edut

 • Tili, verkkopankki, mobiiliverkkopankki ja sinulle sopiva debit-kortti sekä rahastomerkinnät maksutta.
 • Vakuutuspaketti sisältäen koti- ja tapaturmavakuutuksen 79 €/vuosi. Tarvittaessa edullinen matkavakuutus sekä muut tuotteet opintolainasta asuntosäästämiseen.
 • Verkkopankissa toimiva Oma Talous -palvelu, jonka avulla näet helposti menosi ja tulosi eri ryhmiin lajiteltuina.
 • Päivittäisten pankkiasioiden nopea hoito Asiakaspalvelussa (010 247 010), jossa tunnistaudut verkkopankkitunnuksilla .

Vinkki

Nuorten kotivakuutus
Tarvitset kotivakuutuksen heti, kun muutat omaan kotiin, oli se sitten oma tai vuokrattu. Aktian Kotivakuutus maksaa vain 79 euroa vuodessa, eli alle 0,22 euroa/päivä. Jos teitä on kaksi, se maksaa vain 12 euroa enemmän vuodessa.

Lue lisää ja hanki tästä

Aktia MasterCard PrePaid Ladattava -kortilla voit turvallisesti tehdä ostoksia ulkomailla ja verkossa. Kortin hinta on 5 €. Lue lisää tästä.

Varaa aika
Jätä yhteydenottopyyntö

Päivittäiset pankkipalvelut

Ilmaisia
Nuorisoasiakkaana päivittäiset pankkipalvelut ovat sinulle maksuttomia. Tämä tarkoittaa kaikkia tilejäsi, sinulle sopivinta debit-korttia, verkkopankkia ja mobiiliverkkopankkia. Etusi on huomattava muihin asiakkaisiin verrattuna.

Visa vinkumaan 90:llä opintopisteellä
Pakettiin kuuluu sinulle sopivin kortti. Valittavina sinulla on joko Visa Electron tai Visa Debit. Halutessasi saat myös luottokortin (Visa Credit/Debit) heti kun opintopisteitä on kasassa 90 tai kun aloitat vakituisen työnteon. Saat luottokortin 50 %:n alennuksella hintaan 2 €/kk. Saat kortin myös omalla kuvalla 10 € lisähintaan.

Vertaile korttien ominaisuuksia tästä.

Muita alennuksia
Säästäessäsi kuukausittain Aktian hallinnoimiin rahastoihin esimerkiksi tulevaa matkaa tai asuntoa varten, emme peri sinulta merkintäpalkkiota.

Kun täytät Etu- tai Premium-asiakkaan edellytykset, saat luonnollisesti myös niitä koskevat edut.

Kotivakuutus nuorille

Miksi kotivakuutus:
Tarvitset kotivakuutuksen heti, kun muutat omaan kotiin, oli se sitten oma tai vuokrattu. Jos kotonasi sattuu jotain odottamatonta, kuten palo- tai vesivahinko, on helpotus, ettei kaikkea tarvitse maksaa itse.

Kotivakuutus korvaa paitsi ulkopuolisista tekijöistä aiheutuneet yllättävät vahingot, myös itse tahattomasti aiheuttamasi vahingot esim. jos televisiosi putoaa vahingossa lattialle ja menee rikki.

Aktian kotivakuutuksella irtaimistosi on vakuutettu aina 20 000 euroon asti.

Aktian vakuutuspaketti nuorille sisältää:

 • Tapaturmavakuutuksen, joka korvaa hoitokulusi tapaturman jälkeen. Vakuutuksesta maksetaan myös korvaus invaliditeetti- ja kuolemantapauksessa.
 • Vastuuvakuutuksen, joka korvaa muille aiheuttamasi vahingot, kun olet lain mukaan korvausvelvollinen.
 • Oikeusturvavakuutuksen, joka kattaa välttämättömät oikeudenkäyntikulut, jos tarvitset lakimiehen apua yksityiselämän riita-, hakemus- ja rikosasioissa.
 • Tarvittaessa voit täydentää kotivakuutusta matkavakuutusturvalla, joka sisältää sekä matkustaja- että matkatavaravakuutuksen.

Vakuutuspaketin hinta on 79 € vuodessa, eli 0,22 €/päivä.
Vakuutukset myöntää Folksam Vahinkovakuutus Oy

E-lasku

Maksa laskut helposti ja nopeasti e-laskulla. E-lasku on paperiton vaihtoehto perinteiselle laskulle. Verkkopankkiisi tulevalla e-laskulla maksun tiedot ovat valmiiksi täytettyinä – sinä vain tarkastat ja hyväksyt laskun maksuun kätevästi yhdellä napin painalluksella. Helpottaaksesi maksamistasi vieläkin enemmän, voit valita e-laskulle myös automaattisen maksamisen. Silloin e-lasku veloitetaan automaattisesti tililtäsi eräpäivänä.

Asuntosäästäminen - ASP

Oletko haaveillut omasta asunnosta? Tiesitkö, että haaveesi toteutuminen voi olla lähempänä kuin uskotkaan? Vaikka asunnon osto ei vielä olisikaan ajankohtaista, kannattaa sinun aloittaa säästäminen ajoissa. Näin varmistat, että sinulla on tarvittava oma pääoma oikean asunnon löytyessä ja saat lainan. Voit säästää tulevaa ensiasuntoasi varten ASP:n avulla.

ASP-säästäminen sopii sinulle 18–30-vuotias ensiasunnon ostaja. Säästät 10 % asunnon hinnasta vähintään kahdeksana vuosineljänneksenä, 150–3 000 euroa kunakin. Säästöillesi saat kiinteän 1 %:n vuotuisen koron, sekä 3 %:n lisäkoron talletusvuodelle ja enintään viidelle seuraavalle vuodelle.

ASP-laina on korkotukilaina, jolle valtio maksaa kymmenen ensimmäisen lainvuoden ajan 70 %: korkotuen sille koron osalle, joka ylittää 3,8 % (voimassa olevan ASP-lain mukaan).

Rahastosäästäminen

Isotkin toiveet toteutuvat aikanaan, kun säännöllisen säästämisen aloittaa ajoissa. Helpoin tapa aloittaa rahastosäästäminen on solmia jatkuva rahastosäästösopimus. Säästämisen voit aloittaa jopa vain 20 eurolla kuukaudessa. Lue lisää.

Vuokravakuus

Oletko muuttamassa vuokra-asuntoon?

Vuokranantajat edellyttävät lähes aina vuokralaiselta vuokravakuutta. Vakuus on useimmiten 1–3 kuukauden vuokraa vastaava summa. Yleensä vuokravakuutta varten avataan pankkiin tili, jolle vuokralainen tallettaa sovitun vuokravakuussumman. Tili avataan vuokralaisen nimellä.

Pankin kanssa sovitaan tällöin, ettei vuokralainen saa käyttää tiliä vuokrasuhteen aikana, vaan se pantataan vuokranantajalle. Vuokravakuuden panttaamisesta tehdään kirjallinen panttaussitoumus pankin laatimalla lomakkeella. Panttaussitoumus annetaan vuokranantajalle, joka voi käyttää vakuutta maksamattomien vuokrien kattamiseen tai vuokralaisen huoneistolle aiheuttamien vahinkojen korjaamiseen. Vuokralainen saa vuokravakuuden takaisin vuokrasopimuksen päättymisen jälkeen, kun vuokralainen on hoitanut velvoitteensa ja vuokranantaja on palauttanut panttaussitoumuksen allekirjoitettuna pankkiin.

Opintolaina

Nauti opiskeluajasta
Opintolainassa on järkeä. Kun raha-asiat ovat kunnossa, opiskelu sujuu ja valmistut ajoissa. Kun on aika maksaa laina takaisin, olet jo ehtinyt työelämään. Voit hakea pankista opintolainaa, kun olet saanut Kelalta opintotukipäätöksen.

Opintotuki koostuu opintorahasta, asumislisästä ja opintolainan valtiontakauksesta.

Opintotukea voit hakea, kun sinut on hyväksytty oppilaitokseen ja opiskelet päätoimisesti. Opintolainan valtiontakaus myönnetään ilman erillistä hakemusta opintorahaa saavalle korkeakouluopiskelijalle.

Opintotukihakemuksen voit tehdä joko osoitteessa www.kela.fi, jos sinulla on verkkopankkitunnukset, tai täyttämällä esitäytetyn hakemuslomakkeen, jonka Kela lähettää useimmille oppilaitokseen valituille. Jos et ole saanut lomaketta, eikä sinulla ole verkkopankkitunnuksia, voit tulostaa lomakkeen Kelan sivuilta tai noutaa sen Kelan toimistosta tai oppilaitoksestasi ja palauttaa sen täytettynä Kelaan.

Opintotukihakemus kannattaa tehdä heti opiskelupaikan varmistuttua, koska hakemuksen käsittely Kelassa saattaa ruuhkautua lukukauden alussa. Aktiasta saat opintolainapäätöksen nopeasti, kun pankilla on opintolainan valtiontakauspäätös.

Valitse viitekorko itse
Lainan korko koostuu kahdesta osasta: itse valitsemastasi viitekorosta ja siihen lisättävästä asiakasmarginaalista. Voit valita koroksi esim. Aktia Primen tai 12 kuukauden Euriborin. Prime-korko on Aktian viitekorko, jonka muutoksista pankki päättää itse. Muutokset perustuvat markkinakorkojen kehitykseen ja yleisiin talousnäkymiin. Prime-korko seuraa markkinakorkoja rauhalliseen tahtiin, ja lainasi korko muuttuu Prime-koron muuttuessa.

Euribor on euroalueen rahamarkkinoiden viitekorko. Euriborit perustuvat pankkien välisiin antolainauskorkoihin kansainvälisillä markkinoilla ja ne noteerataan päivittäin. Euriborkoron yhteydessä ilmoitettu aika kertoo, minä aikana korko ei muutu. Näin ollen 12 kuukauden euriborlainan korko muuttuu 12 kuukauden kuluttua lainan ensimmäisen erän nostamispäivästä ja sen jälkeen aina 12 kuukauden välein.

Hinnasto

Tuote Normaali hinta/kk Nuorten hinta/kk
Verkkopankki 2 € 0 €
Käyttötili 2 € 0 €
Visa Electron/Debit 4 € 0 €
Visa Credit/Debit** 4 € 2 €
Vakuutuspaketti (sis. koti- ja tapaturmavakuutuksen) väh. 113 €/vuosi 73 €/vuosi
Rahastomerkinnät*** 0–1% merkintä­summasta kk-säästäminen ilman merkintä­palkkiota

Nuorena asiakkaana olet luonnollisesti oikeutettu sekä Etuasiakkaan että Premium-asiakkaan etuihin mikäli edellytykset näille täyttyvät. Lue lisää Etuasiakkaan eduista tästä ja Premium-asiakkaan eduista tästä.

** Edellyttää luotonmyöntökriteerien täyttämistä (vakituiset tulot tai yli 90 Suomessa suoritettua opintopistettä).
*** Koskee Aktia Rahastoyhtiö Oy:n hallinnoimia rahastoja.

Tule asiakkaaksi

Pankin vaihto mielessä?

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi pankki-, vakuutus-, varainhoito- ja kiinteistönvälityspalvelut. Varaa aika tapaamiseen lähimpään Aktian konttoriin. Käytyämme yhdessä läpi toiveesi ja tarpeesi voimme koota sinulle sopivan kokonaisuuden, jotta arkesi olisi sujuvampi.

Meille on helppo tulla asiakkaaksi; hoidamme pankinvaihdon puolestasi ja autamme sinua kaikkien talousasioittesi hoitamisessa, kaikissa elämänvaiheissasi. Paikallisuus ja henkilökohtainen palvelu ovat toimintamme peruspilareita.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä ja varaamme sinulle sopivan ajan lähimpään Aktian konttoriin.

Varaa aika Jätä yhteydenottopyyntö

Saat asiantuntevaa opastusta ja palvelua sinulle sopivalla tavalla, konttorissa, verkossa tai puhelimessa.