Aktian kortit

Monipuolisista korttituotteistamme löydät ratkaisun kaikkeen maksamiseen, arkipäivään ja lomalle, kotimaassa ja ulkomailla. Valitse itsellesi sopiva kortti!

Vertaile korttejamme

 

Visa Platinum – ylellistä ja mukava

Aktia Visa Platinum on kortti sinulle, joka arvostat korkeaa laatua ja markkinoiden parasta palvelutasoa. Aktia Visa Platinum on suunniteltu täyttämään vaativimmankin asiakkaamme tarpeet. Lue lisää Visa Platinum -kortista tästä.

Hae Visa Platinum

Visa Gold – maksuvoima ja korttietuja

Aktia Visa Gold on vaihtoehto sinulle, joka haluat kortiltasi enemmän. Yksilöllinen luottoraja ja korttiin liitetty debit-toiminto takaavat maksuvälineen vaativaankin makuun niin kotimaassa kuin ulkomailla. Visa Gold on myös turvallista matkaseuraa, koska se sisältää matkavakuutuksen. Lue lisää Visa Gold -kortista.

Hae Visa Gold

Visa Premium Gold – Sinulle, joka vaadit vähän enemmän

Visa Premium Gold -kortin matkavakuutuksella olet vakuutettu sekä ulkomaan että kotimaan matkoilla vuorokauden ympäri, eikä sinun tarvitse ostaa kortilla, jotta vakuutus on voimassa. Visa Premium Gold -kortin haltijana saat lisäksi ostoturvavakuutuksen, joka kattaa kortin luotto-ominaisuutta käyttäen maksetut tuotteet. Lue lisää Visa Premium Gold -kortista.

Hae Visa Premium Gold

Visa Credit/Debit – kahden kortin edut

Aktia Visa Credit/Debit -korttiin olemme yhdistäneet kahden kortin ominaisuudet. Käytä korotonta maksuaikaa, maksa korttilasku tarvittaessa erissä tai maksa korttiostoksesi suoraan pankkitililtäsi kotimaassa tai ulkomailla. Lue lisää Visa Credit/Debit -kortista.

Hae Visa Credit/Debit

Visa Credit – koko perheelle

Aktia Visa Credit -korttia voit käyttää kaikkialla maailmassa. Se sopii yhtä hyvin päivittäisostoksiin kuin lomamatkoillekin. Lue lisää Visa Credit -kortista.

Hae Visa Gold

Visa Debit – Suomessa ja ulkomailla

Aktia Visa Debit -kortissa yhdistyvät pankkikortista tutut maksuominaisuudet ja kansainvälisen Visa-kortin maailmanlaajuinen kattavuus. Visa Debit ei ole luottokortti, vaan ostot veloitetaan pankkitililtäsi. Lue lisää Visa Debit -kortista.

Hae Visa Debit

Visa Electron – nuoren talous ajan tasalla

Aktia Visa Electron on kansainvälinen maksukortti, joka on liitetty pankkitiliisi reaaliaikaisesti. Lue lisää Visa Electron -kortista.

Hae Visa Electron

MasterCard PrePaid

Aktia MasterCard Prepaid kortilla voi maksaa ostoksensa kuten millä tahansa kortilla. Erona muihin on, että käytettävissä oleva raha ladataan siihen etukäteen. Sen voit hankkia lahjaksi tai itselleen. Lue lisää MasterCard PrePaid -kortista.

Lue lisää

Suunnitele korttisi itse

Valitse kuva-aihe korttiisi Aktian laajasta kuvagalleriasta tai käytä itse ottamaasi digikuvaa korttisi kuvituksena. Kuva-aiheen ottaminen tai kuvan vaihtaminen maksaa vain 10€/kerta.

Suunnitele korttisi itse

 

Pankkikortti

Pankkikortti (myös käteiskortti tai Debit-kortti) on maksukortti ja käteiseen verrattava maksuväline. Aktian pankkikorteilla voit maksaa ostoksia ja nostaa rahaa pankkiautomaatista. Visa- ja MasterCard Debit-kortteja voit käyttää myös ulkomailla. Pankkikortin maksut peritään kortin omistajan tililtä muutaman päivän viiveellä.
 

Luottokortti

Luottokortti on maksukortti, jolla tehdyt ostokset laskutetaan jälkikäteen kerran kuussa.
 

Prepaid-kortti

Aktia Prepaid -kortilla voit maksaa ostokset kuten millä tahansa kortilla. Erona muihin on, että käytettävissä oleva raha ladataan siihen etukäteen.

MasterCard PrePaid