Aktian kortit

Monipuolisista korttituotteistamme löydät ratkaisun kaikkeen maksamiseen, arkipäivään ja lomalle, kotimaassa ja ulkomailla. Valitse itsellesi sopiva kortti!

Vertaile korttejamme

 

Visa Platinum – ylellistä ja mukava

Aktia Visa Platinum on kortti sinulle, joka arvostat korkeaa laatua ja markkinoiden parasta palvelutasoa. Aktia Visa Platinum on suunniteltu täyttämään vaativimmankin asiakkaamme tarpeet. Lue lisää Visa Platinum -kortista tästä.

Hae kortti

Visa Gold Credit/Debit – kullanarvoinen matkakumppani

Aktia Visa Gold on vaihtoehto sinulle, joka haluat kortiltasi enemmän. Yksilöllinen luottoraja ja korttiin liitetty debit-toiminto takaavat maksuvälineen vaativaankin makuun niin kotimaassa kuin ulkomailla. Visa Gold Credit/Debit on myös turvallista matkaseuraa, koska se sisältää matkavakuutuksen. Lue lisää Visa Gold Credit/Debit  -kortista.

Hae kortti

Visa Credit – koko perheelle

Aktia Visa Credit -korttia voit käyttää kaikkialla maailmassa. Se sopii yhtä hyvin päivittäisostoksiin kuin lomamatkoillekin. Lue lisää Visa Credit -kortista.

Hae kortti

Visa Debit Offline – Suomessa ja ulkomailla

Aktia Visa Debit Offline -kortissa yhdistyvät pankkikortista tutut maksuominaisuudet ja kansainvälisen Visa-kortin maailmanlaajuinen kattavuus. Visa Debit Offline ei ole luottokortti, vaan ostot veloitetaan pankkitililtäsi. Lue lisää Visa Debit Offline -kortista.

Hae kortti

Visa Debit Online – nuoren talous ajan tasalla

Aktia Visa Debit Online on kansainvälinen maksukortti, joka on liitetty pankkitiliisi reaaliaikaisesti. Lue lisää Visa Debit Online -kortista.

Hae kortti

MasterCard PrePaid

Aktia MasterCard Prepaid kortilla voi maksaa ostoksensa kuten millä tahansa kortilla. Erona muihin on, että käytettävissä oleva raha ladataan siihen etukäteen. Sen voit hankkia lahjaksi tai itselleen.

Lue lisää

 

Pankkikortti

Pankkikortti (myös käteiskortti tai Debit-kortti) on maksukortti ja käteiseen verrattava maksuväline. Aktian pankkikorteilla voit maksaa ostoksia ja nostaa rahaa pankkiautomaatista. Visa- ja MasterCard Debit-kortteja voit käyttää myös ulkomailla. Pankkikortin maksut peritään kortin omistajan tililtä muutaman päivän viiveellä.
 

Luottokortti

Luottokortti on maksukortti, jolla tehdyt ostokset laskutetaan jälkikäteen kerran kuussa.
 

Prepaid-kortti

Aktia Prepaid -kortilla voit maksaa ostokset kuten millä tahansa kortilla. Erona muihin on, että käytettävissä oleva raha ladataan siihen etukäteen.

MasterCard PrePaid