Aktian lainat

Meiltä saat lainaa joka tarpeeseen. Tutustu lainoihin vasemmalla olevan navigaation avulla. Kun sinulla on pankin lainalupaus, olet varautunut sekä suuriin että pienempiin sijoituksiin.

Asuntolainahakemus

Kirjaudu verkkopankkitunnuksillasi hakeaksesi asuntolainaa. Suosittelemme että sinulla on omia säästöjä noin 10 prosenttia asunnon hinnasta. Kun olet jättänyt lainahakemuksesi, otamme sinuun yhteyttä kahden arkipäivän kuluessa ja sovimme ajan lainaneuvotteluun.

Miksi kirjautua verkkopankkitunnuksilla?

  • Kun kirjaudut verkkopankkiin, olet tunnistautunut ja voit turvallisesti luovuttaa tietosi meille. Näin lainahakemuksesi käsittely nopeutuu.
  • Tarvittaessa voit tallentaa lainahakemuksesi palveluun jopa 30 päivän ajaksi ja jatkaa täyttämistä, kun sinulle sopii.

Jätä asuntolainahakemus

 

Jos sinulla on Aktian, Nordea, Danske Bankin, OP:n, säästöpankkien, POP Pankin tai Handelsbankenin verkkopankkitunnukset, valitse lainan käyttötarkoituksen alla ja napsauta Hae lainaa ja kirjaudu sen jälkeen verkkopankkiin.

 

 

 

 

 

Jos sinulla on Ålandsbankenin, LähiTapiolan tai S-Pankin verkkopankkitunnukset tai jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, pyydämme sinua täyttämään asuntolainahakemuksen alla olevan linkin kautta.

Hae asuntolainaa

Hae muuta lainaa

Tässä voit tehdä remonttilaina, kulutusluottoa, opintolainaa tai joustolimiittiä koskevan hakemuksen.