Siirry sisältöön Siirry chattiin
Finnair Visa -sovelluksen aktivoinnissa käytettävä kertakäyttöinen vahvistuskoodi ei tällä hetkellä saavu asiakkaille.

Vikaa korjataan parhaillaan. Pahoittelemme häiriöstä aiheutuvaa haittaa.

Haluatko talletuksellesi korkoa 4,50 %? Varaa aika tästä

Haluatko talletuksellesi korkoa 4,50 %? Varaa aika tästä

Tiistai 16. tammikuuta 2024 Blogit ja artikkelit

Varaa aika tästä

Markkinoilla on palattu normaaliin plusmerkkisten korkojen aikaan ja talletuksille saa taas korkoa. Koska korkojen liikkeet ovat tällä hetkellä nopeita, myös talletustarjouksemme elävät tilanteen mukaan. 

Esimerkiksi juuri nyt tarjoamme vähintään 10 000 euron vuoden määräaikaiselle talletukselle 3,55 % koron. Mutta kun teet samansuuruisen sijoituksen sinulle sopivaan Aktian sijoitusratkaisuun, maksamme talletuksellesi 4,50 % koron.

Varaa aika etätapaamiseen ja kysy tarjous 

Tehdään sinulle samalla henkilökohtainen vaurastumissuunnitelma ja katsotaan, mikä on juuri sinulle sopivin ratkaisu. Niille varoille, joita et tarvitse käyttöösi lyhyellä aikajänteellä, voi esimerkiksi olla järkevää etsiä tavoitteisiisi sopiva sijoitusratkaisu.

Varaa aika tästä

Tämä on mainos. Sijoitustalletukselle maksettava kiinteä vuotuinen korko voi vaihdella päivittäin. Korkotaso 12kk sijoitustalletukselle ilman vastaavan suuruista sijoitusta oli 3,55 % 22.5.2024. Aktia Pankki Oyj:n tarjoama tuplatarjous (talletus + muu sijoitus) on voimassa yksityishenkilöille toistaiseksi. Sijoitustalletus on yhden (1) vuoden määräaikainen talletus ja sen kiinteä vuotuinen korko on 4,50 % mikäli asiakas sijoittaa Aktian hallinnoimaan sijoitusrahastoon tai erikoissijoitusrahastoon (pois lukien Aktia Lyhyt Yrityskorko+ ja Aktia Vakaa Korko -rahastot), Aktian välittämään strukturoituun tuotteeseen tai Aktia Henkivakuutus Oy:n myöntämään säästövakuutukseen tai kapitalisaatiosopimukseen vähintään talletuksen määrää vastaavan summan. Tarjouksen vähimmäistalletus on 10 000 euroa ja enimmäistalletus 5 000 000 euroa. Tuplatarjouksen vähimmäissijoitus on näin ollen yhteensä 20 000 euroa (talletus + muu sijoitus). Tuotteiden yhdistelmän ostaminen voi muuttaa riskiä suhteessa siihen, mikä riski olisi, jos tuotteet ostettaisiin erikseen. Pankilla on oikeus muuttaa tarjousta markkinatilanteen muuttuessa olennaisesti. Talletuskorko on Suomessa lähdeveronalaista tuloa ja sijoituksen tuotto verotettavaa pääomatuloa. Tämä ei ole Aktia Pankki Oyj:n antama yksilöllinen suositus asiakkaalle. Sijoitustoimintaan liittyy aina taloudellinen riski. Asiakas vastaa itse omien sijoituspäätöstensä taloudellisista tuloksista. Tulokseen vaikuttaa myös verotus, joka puolestaan riippuu kunkin sijoittajan henkilökohtaisesta tilanteesta ja voi muuttua jatkossa. Asiakkaan on aina ennen sijoituspäätöksen tekemistä tutustuttava sijoituskohteen ominaisuuksiin, kuluihin ja riskeihin, jotka ilmenevät esimerkiksi rahaston rahastoesitteestä, avaintietoasiakirjasta ja markkinointiesitteestä tai vakuutuksen tuotetiedoista. Säännöt, vakuutusehdot, rahastoesitteet, markkinointi- ja ohjelmaesitteet, avaintietoasiakirjat, lainakohtaiset ehdot ja muut viralliset asiakirjat sekä Aktia Pankki Oyj:n sijoittajatiedote ovat saatavissa veloituksetta suomen- ja ruotsinkielisenä Aktian toimipisteissä ja osoitteessa www.aktia.fiPoikkeuksen edelliseen muodostavat Aktian välittämät strukturoidut tuotteet, joiden tuotemateriaalit ovat materiaalista riippuen saatavilla joko suomen-, ruotsin- tai englanninkielisenä. Rahastoja hallinnoi Aktia Rahastoyhtiö Oy, joka kuuluu Aktia-konserniin. Aktia Pankki Oyj toimii Aktia Rahastoyhtiö Oy:n ja Aktia Henkivakuutus Oy:n asiamiehenä. Lisätietoa tuplatarjouksen ehdoista saa Aktian asiakaspalvelusta, puh. 0800 02470 (maksuton).