Aktias nätbank

Logga in


I Aktias nätbank får du en god överblick över din ekonomi och sköter behändigt dina dagliga bankärenden när det passar dig bäst.
 

Vad kan du göra i nätbanken?

I nätbanken kan du kontrollera kontosaldon, betala räkningar, e-fakturor och utlandsbetalningar. Du ser uppgifter om dina kort, lån, och försäkringar och kan göra ändringar i dina tjänster. Du kan använda spar- och pensionsförsäkringarnas självbetjäningstjänster och söka ersättning för sjukvårdskostnader i ersättningstjänsten. Dina placeringar visas på ett överskådligt sätt, bl.a. ser du din portfölj fördelad enligt riskklass och produktslag. Via meddelandefunktionen kan du skicka skyddade meddelanden till vår kundservice.
 

Tilläggsbekräftelse per sms

Aktia tar i bruk en tilläggsbekräftelsekod som skickas per sms vid inloggningen till nätbanken samt för en del betalningar som gjorts i nätbanken. För att säkerställa att du kan logga in till nätbanken samt att nätbanksbetalningarna fungerar, kontrollera ditt mobilnummer i nätbanken under Egna uppgifter och inställningar. Avsikten med tilläggsbekräftelsen är att minska missbruk av bankkoderna och nätbrottslighet. Läs mer