Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian nimissä soitetaan huijauspuheluita, joissa varoitetaan esimerkiksi pankkitunnusten tai tilin olevan vaarassa

Huijari pyrkii todistamaan asiansa oikeaksi lähettämällä tekstiviestin, joka näkyy samassa tutussa viestiketjussa kuin Aktian aidot viestit. Lue lisää.

Näin hoidamme varojasi

Aktia Private Banking

Näin hoidamme varojasi

Sijoitusfilosofiamme ja neuvonantomme perustuvat avoimeen arkkitehtuuriin, näkemyksellisyyteen ja aktivisuuteen sekä pitkäjänteisyyteen varallisuutesi kasvattamisessa.

Avoin arkkitehtuuri

Emme tarjoa vain omia sijoitusinstrumenttejamme, eikä pankkiireillamme ole provisiopohjaista palkkausta.

Avoin arkkitehtuurimme tarkoittaa, että omien tuotteidemme lisäksi voimme valita sinulle yhteistyökumppaneidemme valikoimista eri omaisuusluokkien, markkinoiden ja sektoreiden kansainvälisesti parhaiten hoidetut ja tuottavimmat ratkaisut.

Näkemyksellisyys ja aktiivisuus

Uskomme aktiiviseen salkunhoitoon. Emme seuraa varainhoitoratkaisuissamme indeksiä, vaan otamme omilla vahvuusalueillamme vahvasti näkemystä ja tavoittelemme aina vertailuindeksiä parempaa tuottoa.

Se, että olemme vuodesta toiseen riippumattomien rahastovertailujen kärjessä, kertoo siitä, että olemme tässä myös onnistuneet. 

Pitkäjänteisyys ja ennakointi yli sukupolvien

Neuvonantomme perustana on aina taloutesi kokonaisuus ja sen kehittäminen tulevaisuuden tavoitteidesi pohjalta.

Saat meiltä kaikki tarvitsemasi palvelut taloutesi hoitamiseen. Tunnustetusti vahva varainhoidon asiantuntemus ja pankkiiriemme keskimäärin 15 vuoden kokemus varainhoidosta mahdollistavat aidosti pitkäjänteisen suunnittelun.

Miten sinä haluat varojasi hoidettavan?

Räätälöimme sinulle tarpeidesi mukaisen palvelukokonaisuuden. Voit valita haluatko valtuuttaa meidät huolehtimaan varojesi jatkuvasta allokoinnista, vai teetkö mieluummin itse päätökset neuvojemme perusteella. 

Kun käytettävissäsi oleva aika tai kiinnostuksesi jatkuvaan asioiden seuraamiseen on rajallinen, riittää että valitset salkullesi sinulle sopivan sijoitusstrategian ja riskiprofiilin. Teemme valitun strategian mukaiset sijoituspäätökset puolestasi. 

Täyden valtakirjan varainhoito voidaan toteuttaa myös verotehokkaasti vakuutusmuotoisena.

Teet päätökset niin pitkäaikaisesta sijoitusstrategiasta kuin yksittäisistä sijoituspäätöksistä viime kädessä itse. Yksityispankkiirisi toimii neuvonantajanasi.

Hyödynnät Aktian rahastotutkimuksen tuottamaa laajaa rahastovalikoimaa ja vaihtoehtoisten sijoitustuotteidemme tarjoamia mahdollisuuksia. 

Tutustu rahastoihimme

Vakuutusmuotoiset sijoitusratkaisut tarjoavat joustavan ja verotuksellisesti tehokkaan ratkaisun pitkäaikaiseen sijoittamiseen joko henkivakuutusturvalla tai ilman. Valittavanasi on laaja valikoima ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. 

Aktia Avara

Allokointipalvelu+ 

Aktia Kapitalisaatiosopimus

Arvopaperivälityksemme palvelee sinua, kun haluat itse tehdä suoria arvopaperisijoituksia.