Yrityksen rahoitus

Aktia tarjoaa yrityksellesi monipuoliset ja kattavat rahoituspalvelut. Käyttöpääomaan liittyvissä tarpeissa ratkaisu voi olla luotollinen tili tai factoring, yritysten luottokortteja unohtamatta. Investointeja voidaan rahoittaa useammalla eri ratkaisulla, joista yrityslaina on perinteisin rahoitusmuoto. Osamaksu- ja leasingrahoituksessa rahoitettava kohde, kuten auto, työ- tai metsäkone toimii vakuutena. Lue tarkemmin eri rahoitusvaihtoehdoista sivun vasemmasta laidasta.

Autamme sinua löytämään yrityksellesi parhaiten sopivat rahoitusratkaisut. Voit hakea uutta rahoitusta, muutosta nykyiseen sopimukseen tai jättää yhteydenottopyynnön alla olevien linkkien kautta.

 

Käyttöpääoman optimointi Investoinnit
Luotollinen yritystili tasapainottaa yrityksesi kausivaihteluita. Luotto on käytössä sovittuun enimmäismäärään asti. Limiittiprovisiota maksetaan koko limiitin määrästä, mutta korkoa vain käytetyn luoton määrästä. Yrityslaina soveltuu pienten ja suurten investointien rahoittamiseen. Laina-aika ja muut ehdot sovitaan tehtävään investointiin sopiviksi. 
Factoringrahoitus on yritysten välisten laskusaatavien rahoittamista. Saat jatkuvan luoton yrityksesi laskuja vastaan laskusaatavien toimiessa myös luoton vakuutena.  Osamaksurahoitus on hyvä vaihtoehto silloin, kun haluat investoinnille maksuaikaa. Ostettava kohde toimii vakuutena, jolloin yrityksen muut reaalivakuudet säästyvät muita tarpeita varten.
Eurocard Corporate Gold –yrityskortti tarjoaa yrityksen käyttöön monipuolisen maksuratkaisun.
Aktia tarjoaa Eurocard Corporate Gold -yrityskortteja yhteistyössä SEB Kortin kanssa. Lue lisää kortista täältä.
Leasingrahoitus on uuden, irtaimen käyttöomaisuuden pitkäaikaista vuokraamista. Leasing soveltuu kohteisiin joita yrityksesi ei halua omistaa.

 

Pankkitakaus varmistaa kaupan onnistumisen. Voit antaa pankkitakauksen lainan, urakan, vuokrasopimuksen tai tavaraluoton vakuudeksi. Pankkitakauksesta maksat vuosittaisen takausprovision ja toimitusmaksun takausasiakirjojen laadinnan yhteydessä. Jos yrityksesi tarvitsee pankkitakauksia usein, voit neuvotella pankkitakauslimiitistä.