Siirry sisältöön Siirry chattiin
Sijoitussidonnainen ryhmäeläkevakuutus

Aktia Ryhmäeläkevakuutus

Sijoitussidonnainen ryhmäeläkevakuutus

Aktia Ryhmäeläkevakuutus on yritysten ja yhteisöjen vapaaehtoinen eläkevakuutus, jolla voi täydentää henkilöstön lakisääteistä eläketurvaa. Ryhmäeläkevakuutus on hyvä tapa palkita ja sitouttaa henkilöstöä sillä siitä hyötyy sekä yritys, että työntekijä. Vakuutus sisältää aina vanhuuseläkkeen, turvan kuoleman varalta ja turvan pysyvän työkyvyttömyyden varalta.

Edut yritykselle

  • Arvostettu etu, joka tuo lisäarvoa rekrytointitilanteisiin.
  • Taloudellisesti järkevä tapa palkita. Vakuutusmaksut ovat yleensä vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa. Maksuja ei katsota työntekijän palkaksi, eikä niistä makseta palkan sivukuluja.
  • Hyvä tapa sitouttaa. Mitä kauemmin työntekijä on yrityksen palveluksessa, sitä suuremmaksi vapaaehtoinen eläke kasvaa. 
  • Joustava ratkaisu. Ryhmäeläkevakuutus on maksuperusteinen, jolloin yritys voi optimoida vakuutusmaksujen maksamisen esimerkiksi vuosittaisen tuloksensa mukaan.
  • Työssä jaksamisen tukemista. Vakuutuksen avulla yrityksen avainhenkilö voi jatkaa työssä vanhuuseläkeikään ja hyödyntää osittaista varhennettua vanhuuseläkettä niin, että ansiotaso säilyy muuttumattomana.

Edut yritykselle

Edut työntekijälle

  • Houkutteleva lisätulo eläkeaikana. 
  • Turvaa jo työuran aikana. Vakuutukseen kuuluu turva pysyvän työkyvyttömyyden ja kuoleman varalta. 
  • Turvalliset säästöt eläkepäiviä varten. Vapaakirjaoikeus varmistaa, että eläkesäästöt ovat turvassa, jos työsuhde päättyy ennen eläkeikää 
  • Joustava eläkkeelle siirtyminen. Eläkkeen alkamista on mahdollista lykätä myöhemmäksi.

Edut työntekijälle

Sijoitussidonnainen vakuutus

Aktia Ryhmäeläkevakuutus on sijoitussidonnainen vakuutus, jossa eläkesäästön määrä perustuu maksettuihin vakuutusmaksuihin, niistä veloitettuihin kuluihin ja valitun sijoituskohteen arvonkehitykseen. Ryhmäeläkevakuutuksen sijoituskohteen voi valita Aktian viidestä eri varainhoitosalkusta. Varainhoitosalkkumme ovat aktiivisesti hoidettuja rahastoja, joissa varat hajautetaan Aktian allokaatiotiimin näkemyksen mukaisesti laajasti eri omaisuuslajeihin. Aktian verkkopankissa pääset seuraamaan vakuutussäästön kehittymistä.  

Lue lisää varainhoitosalkuistamme

Sijoituskohteiden arvo saattaa nousta tai laskea eikä niiden historiallinen arvonkehitys ole tae tulevasta tuotosta. Aktia Henkivakuutus Oy ei takaa sijoituskohteille tuottoa tai sijoitetun pääoman säilymistä.

Onko sinulla kysymyksiä olemassaolevaan vakuutukseesi liittyen?

Oletko kiinnostunut vakuutusturvasta?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme pian yhteydessä. 

Jätä yhteydenottopyyntö

Lisätietoja vakuutuksesta

Vakuutuksen myöntää Aktia Henkivakuutus. Vakuutusta markkinoi ja myy Aktia Henkivakuutus Oy:n nimissä ja sen vastuulla Suomen Yrittäjäturva Oy.