Siirry sisältöön Siirry chattiin
Factoring – laskusaatavien rahoitus

Yrityksen rahoitus

Factoring – laskusaatavien rahoitus

Factoring sopii yrityksille, jotka myyvät tuotteita tai palveluita muille yrityksille. Factoringin kautta yrityksesi saa käyttöönsä pääomaa, jota ette vielä ole ehtineet kotiuttamaan asiakkaillenne lähetettyjen laskujen muodossa. Laskusaatavat toimivat rahoituksen vakuutena, ja ne voidaan joustavasti muuttaa käteiseksi. Factoring mahdollistaa sen, että voit tarjota asiakkaillesi joustavampia ja kilpailukykyisempiä maksuaikoja.

Näin factoring toimii

Saat jatkuvan luoton yrityksesi laskujen vastineeksi. Factoring sopii yrityksille, jotka myyvät tuotteita tai palveluita vakiintuneelle asiakaskunnalle. Rahoitusta varten hyväksytään toisille yrityksille osoitetut laskut, jotka koskevat toimitettuja tuotteita tai palveluita. Luoton vakuutena toimii Aktialle siirretyt ja pantatut kotimaiset ja ulkomaiset luottovakuutetut laskusaatavat. Voit siirtää laskuja Aktiaan päivittäin, ja meille siirtämäsi laskujen maksut ja asiakkailtasi saadut varat maksetaan ja niistä raportoidaan sinulle päivittäin.

Factoringin kulut koostuvat korosta, laskukohtaisesta provisiosta sekä luottolimiittiprovisiosta.

Rahoitushakemus

Hae rahoitusta

Voit hakea uutta rahoitusta tai muutosta nykyiseen sopimukseen. Rahoitushakemuksen tekemiseen et tarvitse pankkitunnuksia eikä hakemuksen tekeminen vaadi aikaisempaa asiakkuutta Aktiassa.

Hae rahoitusta

Hae rahoitusta

Tarvitsetteko apua rahoitukseen liittyen?

Täältä löydätte vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

Katso ohjeet

Tarvitsetteko apua rahoitukseen liittyen?
Friends background

Meiltä saat rahoitusta eri tarpeisiin