Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian nimissä lähetetään aktiivisesti huijausviestejä. Myös huijausverkkolaskuja on liikkeellä.

Lue lisää täältä.

Yrityksen sijoitustoiminta

Yrityksen sijoitustoiminta

Yritykset ovat erilaisia ja erilaisia ovat myös niiden sijoitustarpeet. Joillekin on tärkeintä tehokas ja sujuva kassanhallinta, jolloin olennaista on tuoton ohella sijoitusten hyvä likviditeetti, jotta rahat ovat tarvittaessa nopeasti käytettävissä. Toisille taas sijoittaminen on osa yrityksen liiketoimintaa, ja tavoitteena ovat pitkän tähtäimen tuotot.

Aktia tarjoaa laajan valikoiman sijoituspalveluja. Suosittelemme mielellämme sinulle ja yrityksellesi sopivia vaihtoehtoja. Voimme myös neuvoa eri sijoitusvaihtoehtojen allokoinnissa ja tuottojen ja riskien optimoinnissa.

Kun huomaat, että yrittämisestä on tullut onnistumista

Omaisuutesi kasvaessa saat kauttamme myös henkilöasiakkaille tarkoitetut Private Banking -varainhoitopalvelut varallisuutesi hoitamiseksi ja kartuttamiseksi. 

Erinomaiset ratkaisut 
Valitsemme aina juuri sinulle parhaat ratkaisut. Tiedämme kyllä, että emme voi itse olla parhaita kaikessa. Siksi emme tarjoa sinulle vain omia tuotteitamme, vaan etsimme salkkuusi markkinoiden toimivimmat korko-, osake- ja vaihtoehtoiset sijoitukset niin omista kuin maailmanlaajuisen kumppaniverkostomme valikoimista. 

Erinomaisen yksilöllisesti
Meille on tärkeää, että varallisuuttasi hoidetaan juuri sinun tavoitteidesi mukaisesti ja sinulle sopivalla riskitasolla. Suomalaisena yrityksenä ymmärrämme tarpeesi ja voimme tarjota sinulle yksilöllisiä ratkaisuja ja neuvoja.

Erinomaisen vastuullisesti
Uskomme, että vastuullisesti toimivat yritykset luovat parempaa tuottoa pitkällä aikavälillä. Siksi vastuullisuus on meillä luonnollinen osa kaikkea sijoitustoimintaamme, ei vain yksi tuoteryhmä. 

Erinomaiset tulokset
Loppujen lopuksi sijoittamisessa ja varainhoidossa ratkaisevat tulokset. Jokainen tietysti kehuu omia ratkaisujaan ja tuotteitaan, mutta kun katsotaan, mitä riippumattomat vertailut sanovat, nousee yksi vuodesta toiseen yli muiden.